"Nu o să pot vreodată să-i mulțumesc". Libia Buble, cuvinte EMOȚIONANTE despre mama ei: Practic și-a dedicat toată viața pentru 11 copii

Data publicării:
Sursa foto: Lidia Buble, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Lidia Buble, Instagram

Lidia Buble a povestit despre cum a petrecut 8 Martie și despre cadoul pe care i l-a făcut mamei ei.

După ce și-a reluat activitatea, Lidia Buble a fost prezentă în platourile mai multor emisiuni TV. Invitată la "Vorbește Lumea", difuzată pe ProTV, artista a povestit despre cum a petrecut de 8 Martie, dar a dezvăluit și sentimentele pe care i le poartă mamei ei.

"De 8 Martie am sunat-o pe mama, m-am ocupat să-i trimit un cadou special și o scrisoare foarte emoționantă, la care nici ea nu se aștepta. I-am trimis un buchet foarte mare de flori,  iar în scrisoare i-am spus că nu știu dacă voi putea vreodată cât trăiesc pe acest pământ să-i mulțumesc suficient de mult, să fie suficient pentru cât a făcut ea pentru noi. Practic și-a dedicat toată viața pentru 11 copii.

Mama niciodată nu ne-a făcut să simțim vreo diferență. A știut să distribuie dragostea în mod egal, fiecărui copil în parte și cu toții încercăm să o răsfățăm, pentru că merită și o să facem asta cât Dumnezeu o să ne-o țină în viață.", a spus artista la "Vorbește Lumea".

Ce a făcut artista cât timp nu a fost prezentă pe rețelele de socializare

Chiar dacă nu și-a mai făcut publică viața, Lidia Buble spune că nu a stat degeaba în tot acest timp.

"Am stat în casă, am mai gătit, am petrecut mai mult timp cu familia mea, mi-am făcut planuri pentru următoarea perioadă, am fost și am înregistrat piese, am cântat, a fost timp pentru mine.", a mai spus Lidia.

Ce spune Lidia Buble despre schimbarea de look

"Nu am reușit să revin chiar la nuanța naturală, dar în timp, cât o să fie posibil... Eu nu mă mai regăseam în fata aceea blondă. Simțeam că mă sufoc, nu mai puteam efectiv. Am zis într-o seară că o să mă duc să-mi iau un tub de vopsea și o să mă fac singură. Plus că și trebuia să iau o pauză de la blond. Și eu sunt adepta schimbărilor.

Odată cu schimbarea de look, am simțit că s-au schimbat mai multe lucruri în interiorul meu. adică nu este vorba doar despre o schimbare de imagine. Mă văd altfel.. mai echilibrată, mai calculată, mai curajoasă, mai puternică, mai matură, mă simt mai femeie.", a spus vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel