Nu mai arunca coaja de portocală. Fă-ți propriul detergent în casă. Simplu, ieftin și eficient!

Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash

Cu toții ne dorim o casă curată, dar nu cu prețul afectării mediului. Și multe dintre produsele de curățare pe care le folosim zilnic contribuie la poluarea atmosferei la nivel global. Trebuie să facem ceva în privința asta, să începem prin a face detergent ecologic.

Potrivit unui studiu al Universității din Colorado (CU) din Boulder, cu activitățile noastre zilnice și cu produsele pe care le folosim pentru spălat și gătit, afectam mediul mai mult decât mașinile și camioanele și asta spune multe.

Întrucât casele sunt o sursă majoră de poluare, este aproape o obligație să ne punem la treabă și să reducem impactul asupra mediului. Putem începe cu un detergent de casă și ecologic.

 

Cum se face detergent ecologic din coajă de portocală? 

 

Am vorbit deja despre modul în care detergentul și alte produse pe care le folosim zilnic acasă poluează mediul înconjurător, dar pot provoca și reacții alergice ale pielii. Așa că, cu un detergent ecologic reușim să avem grijă de corpul nostru și de casa noastră prin cea mai grozavă metodă.

 

Citește continuarea pe STIRI DIASPORAGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 25 dec 2021, 10:03 | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience