„Nu mă mai regăseam”. Lidia Buble a revenit pe rețelele de socializare, total SCHIMBATĂ: Mi-a fost dor de Lidiuța de acum 10 ani FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

Lidia Buble și-a șters toate imaginile și toți prietenii de pe rețelele de socializare. 

În urmă cu două săptămâni, Lidia Buble și-a șocat fanii, după ce a dispărut de pe rețelele de socializare, fără să ofere explicații. Artista și-a șters toate fotografiile de pe Instagram și le-a dat unfollow prietenilor. Acum, artista a revenit, însă fanii au avut un nou șoc. Vedeta nu mai este blondă. A revenit la loook-ul său natural, cel cu care a debutat în show biz, în urmă cu 10 ani. 

Lidia Buble este brunetă

„Nu am avut contul spart. Am făcut o cură de detoxifiere de la rețelele de sociale. Am șters tot și pentru că am făcut schimbarea asta de look. Nu mă mai regăseam în fata aceea blondă și am vrut să fac o schimbare.

Mi-a fost dor de Lidiuța de acum 10 ani. Am vrut să dau unfollow la toată lumea. Mă mai mâncau mâinile să mai intru să văd ce s-a mai postat.

Voiam să intru să fac un story și după aceea îmi dădeam seama că nu am voie să fac story. Mă simțeam foarte obosită, foarte încărcată și le-am spus celor cu care lucrez că simt nevoia sa schimb, să fac ceva', a declarat Lidia Buble la Radio Zu, potrivit Viva. 

S-a despărțit de Harlys Beccera

Lidia Buble a confirmat oficial despărțirea de Harlys Beccera, la finalul anului trecut. Cei doi și-ar fi spus adio chiar după ce vedeta s-a întors din competiția Asia Express. Motivul ar fi fost chiar distanța prea mare și competiția la care frumoasa cântăreață a participat. 


„În momentul în care ceva nu funcționează eu sunt de părere că trebuie să punem stop. Niciodată nu există un singur vinovat, vina e de ambele părți. Distanța e o problemă, distanța într-o relație nu e cel mai bun lucru. Nu cred că asta contează, cine a pus punct, a fost o poveste frumoasă”, a spus Lidia Buble într-o emisiune TV.

Lidia Buble spune că mereu a rămas în relații bune cu foștii iubiți și niciodată nu păstrat ură sau supărare. În plus, vedeta a amintit și de relația cu Răzvan Simion, iar la adresa lui a avut doar cuvinte de laudă. 


„E un om cu care țin legătura, e un om frumos de la care am învățat foarte multe lucruri. Eu întotdeauna am rămas în bune relații cu foștii parteneri, suntem oameni, niciodată nu ne-am dat în cap sau nu ne-am mai salutat.


Uite, cum este și cu Răzvan. Sunt un om foarte asumat care își asumă fiecare decizie”, a adăugat ea.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel