"Nu îmi doream copii". Roxana Vancea, despre viața de mamă: Am renunțat la multe lucruri

Data publicării:
Sursa foto: Roxana Vancea, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Roxana Vancea, Instagram

Roxana Vancea a povestit în cadrul unui interviu despre viața de mamă și despre lucrurile la care a fost nevoită să renunțe, odată cu apariția unui copil în viața ei.

Roxana Vancea este mai fericită ca niciodată, de când în viața ei au apărut cei doi copii. Vedeta spune însă că nu și-a imaginat vreodată că acest moment va veni atât de devreme, pentru că nu era pregătită să lase totul pentru a deveni mamă. 

"Sunt de părere că nu toate femeile sunt făcute să fie mame. Mi se părea că nu sunt pregătită să renunț la mine pentru un copil. Un copil implică cea mai mare responsabilitate, iar eu nu eram pregătită să îmi asum acest lucru. Am făcut un copil doar în momentul în care am fost sigură că nu mai vreau să fie nimic despre mine, că totul o să fie despre copii.", a declarat Roxana Vancea, potrivit ego.ro

"Până să intru în viața lui Milan nu îmi doream copii"

Deși i se părea un subiect foarte îndepărtat, Roxana Vancea a început din ce în ce mai mult să accepte ideea de mamă și să-și dorească chiar și propriul copil. Nu a trecut singură prin acest proces, ci a primit ajutor din partea lui Milan, copilul partenerului ei.

"Am avut noroc că Dragoș venea la pachet cu Milan și atunci am avut de la început ocazia să îl văd pe Dragoș „tatăl”. E foarte prezent în viața piticilor, am trecut prin foarte multe încercări împreună și nu mă văd în viitor fără el. Până să intru în viața lui Milan nu îmi doream copii. Milan a trezit treaba asta în mine. E un copil genial, foarte ușor de iubit. Un copil foarte cuminte și foarte inteligent, pe care eu mi-am dorit să îl modelez cum știu mai bine. Chimia noastră poate fi văzută din spațiu (de cine vrea să vadă asta evident, mai sunt și contra) și sper să mă iubească așa mereu. E un copil foarte lipicios, care are multă dragoste de oferit…e minunat!", a mai spus aceasta.

La ce a renunțat vedeta, odată cu apariția copiilor

Roxana Vancea a mărturisit și faptul că a fost nevoită să renunțe mai multe lucruri, după ce Milan a intrat în viața ei.

"Am renunțat la multe lucruri atunci când am intrat în viața lui, nu pentru că am fost nevoită, ci pentru că așa am considerat. Spre exemplu, pe rețelele de socializare am renunțat la a mai posta fotografii pe care le puneam doar pentru like-uri, îmbrăcată mai sumar sau mai decoltat. Toate acestea au vremea lor, iar pentru mine vremea respectivă a apus atunci când mi-am asumat rolul de mamă.", a continuat Roxana.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel