Nu îl mai vor rege pe Charles. Reacțiile britanicilor, după serialul „The Crown”

Data actualizării: | Data publicării:
Prinţul Charles, foto Agerpres
Descriere foto: Prinţul Charles, foto Agerpres

Prințul Charles și-a pierdut din popularitate în urma serialului „The Crown”, care portretizează viața neștiută a familiei Regale. 


Potrivit unui sondaj YouGov, britanicii își pierd din admirația față de Prințul Charles, în timp ce popularitatea Prințului William crește, odată cu numărul tot mai mare de vizionări „The Crown”. 


Serialul produs de Netflix pare că are un impact mai mare decât se aștepau membrii casei Regale. Detaliile din mariajul Prințului Charles cu Prințesa Diana, presupusa idilă cu Camila, amănunte din tinerețea acestuia și cum a reacționat acesta în fața unor situații, pare că îi deteriorează imaginea urmașului la tron, în fața poporului său. 


Mai mult, britanicii sugerează că acesta ar trebui să refuze dreptul de a fi rege și să îi lase tronul fiului său, prințului William.

Potrivit sondajului, popularitatea Prințului din Țara Galilor a scăzut cu 5% în ultimele cinci luni, în timp ce a prințului William a crescut cu 2%. Prințul Charles deține acum 32% din aprecierile poporului, în timp ce fiul său și-a crescut admirația la 40%. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel