Nu-i poți deosebi. Copii de vedete care seamănă incredibil de mult cu părinții lor

Data publicării:
David Beckham, instagram
Descriere foto: David Beckham, instagram

Până la un punct este cât se poate de firesc ca cei mici să le semene părinţilor lor, indiferent dacă aceştia sunt sau nu celebri. Însă, uneori asemănarea este atât de izbitoare, încă copiii sunt ca două picături de apă cu cei care i-au adus pe lume.

Cu siguranță ai observat până acum asemănările izbitoare dintre cele mai cunoscute și remarcante vedete de la Hollywood și copiii acestora. Iar cum aceste celebrități sunt mereu pe covorul roșu și în lumina reflectoarelor, este normal ca atenția să fie și asupra copiilor lor. Presiunea este și mai mare, întrucât cei mai mulți se așteaptă ca acești copii să urmeze aceeași carieră precum cea a părinților, dar știm și noi că în unele cazuri acest lucru nu se întâmplă. 

Așadar, iată care sunt copiii care seamănă foarte mult cu părinții lor celebri

 Beyoncé și Blue Ivy - Aşa mamă, aşa fiică! Beyonce se poate mândri cu gene puternice, fiica sa Blue Ivy călcându-i pe urme în această privinţă.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blue Ivy Carter (@blueivy.carter) on

 

Reese Witherspoon și Ava Phillippe - Ava Phillippe este fiica celebrei actrițe Reese Witherspoon. Cele două pot fi confundate cu foarte mare ușurință, mai cu seamă că Reese a declarat de-a lungul timpului că fiica ei a fost felicitată pentru rolurile pe care le are mama sa. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

David Beckham și Brooklyn Beckham - David și Victoria Beckham au împreună patru copii, Brooklyn, Romeo, Cruz și Harper. Cu toate acestea, nu putem să nu observăm asemănarea destul de mare dintre Brooklyn și tatăl său. Putem spune că Brooklyn îi calcă pe urme tatălui său deoarece la vârsta de 15 ani el și-a făcut debutul în modelling și a pozat pentru publicația Man About Town. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Kaia Gerber și Cindy Crawford - Kaia Gerber este fiica celebrului model Cindy Crawford. Kaia i-a călcat pe urme mamei sale de la o vârstă fragedă, începându-și cariera de model la doar 10 ani. La 13 ani a semnat cu IMG Models, o cunoscută agenție internațională care reprezintă modele. Ea a apărut în editorialele celor mai cunoscute reviste, printre care Vogue, Teen Vogue, Interview și Love și a defilat pentru case de modă precum Chanel, Valentino, Burberry, Prada, Versace sau Moschino. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

 Yolanda, Gigi și Bella Hadid - În mod cert, Gigi și Bella Hadid au moștenit frumusețea de la mama lor, Yolanda. În vârstă de 56 de ani, Yolanda știe ce anume să facă pentru a nu-și arăta vârsta și putem crede cu ușurință că este mult mai tânără. Și cum talentul se moștenește din familie, Yolanda a lucrat și ea în industria modei, astfel că nu ar trebui să ne mire că Gigi și Bella sunt considerate unele dintre cele mai de succes modele. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

 

 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel