Nu arunca niciodată resturile de săpun. Le poți recicla, iar întreaga familie va aprecia. Ai nevoie de o picătură de loțiune de corp

Data publicării:
Săpun, sursa pixabay
Descriere foto: Săpun, sursa pixabay

Resturile de săpun solid rămase nu ar trebui aruncate, deoarece acestea pot fi reciclate. Din ele se pot crea noi săpunuri pe care întreaga familie le va aprecia.

Valorificarea resturilor de săpun este un proces foarte ușor care îți va permite să creezi cu ușurință un nou baton de săpun.  În primul rând, va trebui să aduni toate bucățile de săpun rămase în timp și să le pui într-un borcan de sticlă.  Apoi, adaugă în borcan orice cremă care îți place.

De exemplu, poți utiliza un produs hidratant, precum loțiunea pentru corp. Nu trebuie să adăugi o cantitate mare, un strop este suficient. În continuare, pune borcanul cu săpun și loțiune hidratantă pe baie de apă fierbinte. Nu uita, nu ar trebui să acoperi complet borcanul în timp ce săpunul se topește.

Va trebui să amesteci conținutul constant pentru a combina toate săpunurile și a elimina bucățile solide. Apoi, alege o matriță de silicon, cu forma și dimensiunea dorită. Cu foarte mare atenție, toarnă săpunul topit în matriță.  Nu atinge lichidul fierbinte și folosește mănuși termorezistente. În cele din urmă, așteaptă câteva ore pentru ca săpunul să se răcească. Vei obține un nou baton de săpun în culorile și aromele preferate.

 

Citește continuarea pe ȘTIRI DIASPORA



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel