„Nu am nicio grabă să plec de aici, vreau să mai stau cu Ileana mea” Cum se simte soțul Ilenei Stana Ionescu, după ce a fost externat din spital

Data publicării:
Sursa foto: Andrei Ionescu, captură YouTube/ Prima TV
Descriere foto: Sursa foto: Andrei Ionescu, captură YouTube/ Prima TV

Soțul Ilenei Stana Ionescu a vorbit despre starea sa de sănătate, după ce a fost externat din spital.

Andrei Ionescu, în vârstă de 96 de ani a fost internat în spital, de urgență, din cauza unor probleme de sănătate. Ileana Stana Ionescu a avut mari emoții, mai ales că nu a stat foarte mult timp departe de soțul ei.

Cum se simte soțul Ilenei Stana Ionescu, după ce a fost externat din spital

 Andrei Ionescu și soția sa au trecut prin momente delicate, după ce marele actor a ajuns pe patul de spital, din cauza unor probleme de sănătate. Din fericire, Andrei Ionescu s-a întors alături de familia sa și are de gând să petreacă cât mai mult timp alături de soția sa minunată. 

'Acum sunt bine, desigur, mult mai bine. Ileana s-a speriat, când a auzit că mă internează, mai ales că noi nu prea am stat despărțiți. Dar, i-a trecut repede, e o femeie puternică, m-a așteptat cu emoții înapoi acasă. Mă întreba de curând cineva cum mă simt la 96 de ani. Mă simt foarte bine, iubesc viața. Să știți că nu am nicio grabă să plec de aici, vreau să mai stau cu Ileana mea.„, a declarat soțul Ilenei Stana Ionescu pentru Impact.ro.

Cu ce probleme de sănătate a rămas Andrei Ionescu, după ce a fost externat din spital

Andrei Ionescu a mărturisit că se confruntă în continuare cu niște probleme la nivelul picioarelor, însă cel mai tare îl supără faptul că nu mai vede foarte bine, motiv pentru care este nevoit să folosească telefon cu butoane. 

Eu am avut aceste probleme cu picioarele, dar sunt trecătoare, cu vederea stau însă din ce în ce mai puțin bine, folosesc un telefon mobil vechi, cu butoane, din acela, din prima generație, ca să pot să simt tastele. Aici aș avea o problemă de sănătate, în rest, sunt bine'. a menționat soțul Ilenei Stana Ionescu.

Ileana Stana Ionescu și soțul ei locuiesc într-un cartier, fără drum asfaltat

Pe lângă problemele de sănătate, soții Ionescu se mai confruntă cu o problemă. Cei doi s-au mutat în cartierul Pipera, însă străzile nu au fost asfaltate și nici canalizare nu există, astfel că atunci când plouă, apa nu se poate evacua și se formează noroaie.

'Din păcate, în cartierul ăsta uitat de lume nu există drum asfaltat, taximetrele nu vin până aici, se tem să nu rămână îngropate în noroi. Trebuia să fie cel mai frumos cartier din lume, așa se anunța, dar s-au certat între ei și ne-au lăsat baltă. La noi, străzile au nume de mari actori.

Mai în glumă, vă pot spune că, atunci când te încumeți să mergi pe jos, până la strada Dem Rădulescu, intri în noroi până la glezne, până la strada Gheorghe Cozorici intri în noroi până la genunchi, iar până ajungi la strada Vasilica Tastaman deja ajungi să-ți pierzi pantofii în noroi. Toți care vin în vizită la noi trebuie mai apoi să-și spele mașinile'., a declarat Andrei Ionescu.

Povestea de dragoste dintre Ileana Stana-Ionescu și Andrei Ionescu

Povestea de dragoste dintre Ileana Stana-Ionescu și Andrei Ionescu a început în urmă cu 66 de ani, însă nu au ajuns în fața altarului.  Cei doi au împreună un fiu, Andrei Manuel, care este stabilit în America și cu care se înțeleg foarte bine.

. „Noi ne-am înțeles bine și pentru că suntem diferiți, în unele privințe. Între noi este o diferență de 9 ani ca vârstă. Cât privește personalitatea, eu vă pot spune că sunt foarte calm și nu pun problemele la suflet, le iau în râs.Ileana este mai vulcanică, vorbește foarte repede. La sfârșit, după ce tot povestește, o întreb ce a vrut să spună. Între noi nu au fost accese de gelozie, când aveam alt partener de scenă.Noi am avut mereu pat comun, dormitor comun, acesta este secretul. Dacă nu dormi împreună, te înstrăinezi, căci nu mai povestești înainte de culcare', a mărturisit soțul actriței Ileana Stana-Ionescu pentru Ego.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel