Nu a vrut să facă televiziune. Pentru ce meserie s-a pregătit Simona Gherghe: „Nu am talent, nu am har”

Data publicării:
Simona Gherghe, foto Instagram
Descriere foto: Simona Gherghe, foto Instagram

Simona Gherghe a dezvăluit pentru ce meserie s-a pregătit, de fapt. Televiziunea nu era în planul prezentatoarei TV. 

Simona Gherghe a făcut istorie în televiziune. Este considerată una dintre cele mai apreciate prezentatoare Tv din România, însă puțini știu că ea nici nu și-a dorit să facă televiziune. 

Visul Simonei Gherghe era de a deveni profesoară de franceză și chiar s-a pregătit temeinic pentru această meserie. Vedeta spune că a făcut și o facultate în acest sens, însă, pe parcurs, și-a dat seama că nu este făcută pentru a fi profesoară. 

„Ani de zile mi-am dorit să fiu profesoară de limba franceză, cred că de prin clasa a doua. Și m-am pregătit în sensul ăsta, am dat la o facultate cu gândul ăsta, să devin profesor. Însă pe parcurs mi-am dat seama că nu am talent, nu am har. Ca să fii profesor îți trebuie har, îți trebuie răbdare. Ori eu am realizat că nu am nici har, nici răbdare să îi învăț pe cei din jurul meu și atunci am zis pas.” a declarat Simona Gherghe, în trecut, în cadrul unei emisiuni, potrivit Wowbiz. 

Cum se menține în formă 

Simona Gherghe și-a păstrat aproape întotdeauna greutatea constantă, fapt pentru care, ajunsă la vârsta de 44 de ani, aceasta se poate mândri cu o siluetă perfectă. Chiar dacă mărturisește faptul că în prezent nu ține o dietă anume, vedeta a dezvăluit care sunt alimentele, dar și preparatele pe care obișnuiește mereu să le introducă în mesele sale. Mai mult, faimoasa prezentatoare TV spune că tot secretul stă în faptul că ea își prepară singură mesele, fapt pentru care știe exact ce fel de produse folosește.

"Fac supă de sparanghel, de broccoli, creveți cu sos de usturoi și ulei de măsline, îmi plac foarte mult varza călită, mazăre, ciuperci. Lucruri simple care să nu-mi ia mai mult de trei sferturi de oră cu totul. Am observat că, dacă îmi gătesc eu, știu exact ce trebuie să folosesc. Mă feresc de condimentele astea cu multe E-uri, știu calitatea uleiului și ce trebuie să folosesc. De asemenea, am început să nu mai consum carne. Nu sunt vegetariană, dar mă simt mult mai bine dacă mănânc mai rar carne. Iar dacă vreau ceva natural, prefer să merg la bunica mea și să mă aprovizionez de acolo.”, a dezvăluit Simona Gherghe, potrivit spynews.

Cum și-a dezvoltat Simona Gherghe abilitățile pentru bucătărie


Vedeta recunoaște că nu era o pasionată a gătitului. Cu toate acestea, o dietă pe care a urmat-o în urmă cu ceva timp a obligat-o să-și gătească preparate sănătoase. De atunci, aceasta spune că s-a obișnuit să petreacă mai mult timp în bucătărie, pentru că nu vrea să dea greș cu silueta ei. 

"Dacă mă întreba cineva cât timp petrec în bucătărie, îi ziceam că extrem, extrem de puțin. Între timp, lucrurile s-au schimbat deoarece am ținut o dietă care a avut și rezultate. Am slăbit cinci kilograme și mă simt foarte bine. Acum intru în bucătărie și gătesc mai des. Îmi place să ciugulesc puțin câte puțin și sunt la faza în care mă mențin. Mi-am dat seama că se poate și așa… gătind eu!", a mai spus aceasta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel