Noutățile lunii februarie la Disney+. Filmele care sărbătoresc dragostea

Data publicării:

Iată care sunt filmele lunii februarie, la Disney. 

Serviciul de streaming Disney+ este casa filmelor și serialelor de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star, și găzduiește în exclusivitate producțiile originale Disney+.

În ultima lună de iarnă din acest sezon, Disney+ se pregătește să vă încălzească inima cu o mulțime de filme și seriale romantice, iar comedia romantică pentru adolescenți, Cu drag, Simon sosește la timp pentru Ziua Îndrăgostiților. De asemenea, există pe platformă o mulțime de titluri anti-Valentine, nu în ultimul rând noul serial aclamat Fleishman are necazuri, cu Jesse Eisenberg și Claire Danes în rolul unui cuplu din Manhattan care trece printr-un divorț complicat.

În plus, avem parte de mai multe episoade noi din Comoara Națională: Puterea Istoriei (National Treasure: Edge of History), Războiul stelelor: Lotul rău (Star Wars: The Bad Batch) și Misterele din Montana (Big Sky)!

 

FLEISHMAN ARE NECAZURI

FLEISHMAN IS IN TROUBLE

SERIAL ORIGINAL

22 februarie

Toate episoadele sunt disponibile

Fleishman are necazuri este povestea lui Toby Fleishman (41 de ani), recent divorțat și care plonjează în noua lume a întâlnirilor prin intermediul aplicațiilor, cu un  succes de care nu a avut parte în tinerețe, înainte să se însoare la finalul studiilor medicale. Dar chiar la începutul primei sale veri de libertate sexuală, fosta sa soție Rachel dispare, lăsându-l cu Hannah, în vârstă de 11 ani, și cu Solly, de 9 ani, fără niciun indiciu und ear putea fi sau dacă se va întoarce. În timp ce jonglează cu sarcinile de părinte, cu întoarcerea vechilor prieteni Libby și Seth, cu o potențială promovare la spital pe care o aștepta de mult timp și cu toate femeile compatibile din Manhattan, își dă seama că nu va reuși niciodată să afle ce s-a întâmplat cu Rachel până nu va fi în stare să accepte ceea ce s-a întâmplat de fapt cu căsnicia lor.

Youtube video image

 

 

 

PANTERA NEAGRĂ: WAKANDA PENTRU TOTDEAUNA

BLACK PANTHER: WAKANDA FOREVER

1 februarie

 

În „Pantera Neagră: Wakanda pentru totdeauna” realizat de Studiourile Marvel, Regina Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M'Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) și Dora Milaje (inclusiv Florence Kasumba), luptă pentru a-și proteja națiunea de puterile mondiale ostile în urma morții regelui T'Challa. În timp ce oamenii din Wakanda se străduiesc să îmbrățișeze următorul lor capitol, eroii trebuie să se unească cu Nakia (Lupita Nyong’o) și Everett Ross (Martin Freeman) pentru a crea o nouă cale pentru regatul Wakanda. Cu Tenoch Huerta în rolul lui Namor, regele unei națiuni submarine ascunse, filmul îi prezintă și pe Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena și Alex Livinalli.

 

 

NOILE AVENTURI ALE FAMILIEI PROUD

THE PROUD FAMILY: LOUDER AND PROUDER

Sezonul 2

1 februarie

 

Continuarea apreciatului serial, „Noile aventuri ale familiei Proud” urmărește aventurile și neajunsurile lui Penny Proud, în vârstă de 14 ani, și ale familiei ei, în timp ce trăiește o viața modernă cu amuzament și empatie. Anii 2020 aduc o nouă carieră pentru mama Trudy, vise mărețe pentru tatăl Oscar și noi provocări pentru Penny, inclusiv o vecină trezită social care crede că are multe să o învețe,

 

DARBY ȘI CEI MORȚI

DARBY AND THE DEAD

27 ianuarie | FILM ORIGINAL

Darby și morții este o comedie supranaturală pentru adolescenți despre o elevă de liceu care are abilitățI de mesager spiritual. După ce a suferit o experiență de moarte apropiată în tinerețe, Darby Harper poate vedea oamenii morți.

 

 

 

ÎN LUNA FEBRUARIE PE DISNEY+, SIMȚI DRAGOSTEA SAU … NU!

 

În luna iubirii, Disney+ aduce o mulțime de producții celor care vor să intre în atmosfera acestei sărbători dar și celor care s-au săturat de acest subiect.  Filme despre prietenia dintre femei, relații complicate și persoane independente – toate sunt perfecte pentru publicul Anti-Valentine!

 

Fetele de aur

The Golden Girls

 

 

Minte-mă

Tell Me Lies

 

 

Felinele

The Cheetah Girls

 

 

John Tucker trebuie să moară

John Tucker Must Die

 

 

Două tipe păguboase

Romy and Michelle’s High School Reunion

 

 

Sălbăticie

Wild

 

 

 

Alte lansări din luna februarie

 

Golanul
Bruiser

Disponibil din 24 februarie

 

Aventurile lui Dug: Carl are o întâlnire
Dug Days: Carl has a date (special)

Disponibil din 10 februarie

 

Detectivii internetului

Web of Death

Disponibila din 22 februarie

 

 

Crime în campusuri universitare

Death in dorms

Disponibil din 15 februarie

 

 

Ținutul Ucigaș

Killing County

Disponibil din 8 februarie

 

O fi dragoste
Call It Love

Disponibil din 22 februarie

 

Chefi în sălbăticie
Chef vs. Wild

Disponibil din 1 februarie

 

Wu-Tang: o poveste americană

Wu-Tang: An American Saga

Disponibil din 15 februarie

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel