"Noul Nostradamus", cel care a prezis corect moartea Reginei Elisabeta a II-a, spune că cel de-al Treilea Război Mondial va fi declanșat anul acesta

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Ýlona María Rybka
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Ýlona María Rybka

"Noul Nostradamus" susține că cel de-al Treilea Război Mondial va fi declanșat de un accident aviatic anul acesta.

Craig Hamilton-Parker, care a fost supranumit "noul Nostradamus: după ce a prezis corect moartea Reginei Elisabeta a II-a, a prevăzut un accident aviatic îngrozitor în Taiwan, care ar putea declanșa începutul celui de-al Treilea Război Mondial în acest an, scrie Mirror.

Bărbatul spune că ar putea fi vorba fie despre un incident în care va avea loc fie o "coliziune" între două submarine, fie despre un accident între două avioane, care se vor prăbuși.

Vorbind pentru Daily Star, Craig a spus că incidentul va declanșa un conflict mult mai mare care implică China și Rusia și va deveni "cel mai grav lucru în următorii doi ani".

El a spus: "Spun de ceva vreme că am simțit că ar fi un conflict asupra Taiwanului, ceea ce cred că se va întâmpla anul acesta. Cred că vom avea un conflict accidental în unele privințe, deoarece vom avea ceva de genul coliziunii sau incidentelor ciudate".

În predicția înspăimântătoare, Craig a explicat că accidentul va vedea "fie submarinele se lovesc între ele, fie avioane care se izbesc între ele sau cineva care îl declanșează și începe să scape totul de sub control".

Tensiunile din regiunea asiatică au atins noi culmi recent, deoarece China susține că Taiwanul face parte din teritoriul său, în timp ce Taiwan susține că este o națiune independentă. SUA au luat partea Taiwanului, ceea ce înseamnă că orice conflict între țările asiatice ar putea escalada la niveluri dramatice.

Citește continuarea pe DC NEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel