Nostradamus, profeții sumbre pentru 2023: Dezastru economic, revoltă împotriva celor bogați

Data actualizării: | Data publicării:
Nostradamus, foto Wikipedia Commons
Descriere foto: Nostradamus, foto Wikipedia Commons

Astrologul francez Nostradamus și-a publicat cartea Les Prophéties în 1555, dar importanța sa continuă și astăzi datorită celor 942 de previziuni despre care se presupune că prezic viitorul

Predicțiile lui Nostradamus pentru 2023


Michel de Nostradame, care este acum mai bine cunoscut sub numele de Nostradamus, și-a publicat celebra carte Les Prophéties în urmă cu aproape 500 de ani, iar cartea conține 942 de previziuni despre care se spune că prezice viitorul.

Conținutul cărții a făcut previziuni îngrozitoare cu privire la cel de-al Doilea Război Mondial, la ascensiunea lui Hitler la putere și la Revoluția Franceză, cele mai multe dintre ele fiind sinistru de exacte.

Se spune că astrologul francez ar fi știut chiar că John F. Kennedy va fi asasinat și că vor avea loc atacurile teroriste de la 11 septembrie 2001 asupra World Trade Center din New York.

Deși previziunile nu fac referire la date specifice, ar putea exista câteva previziuni care ar putea avea loc în 2023, potrivit The Mirror.

 

Una dintre primele previziuni care ies în evidență pentru 2023 este 'un mare război'.

În cartea sa de predicții din 1555, un rând iese în evidență în mod deosebit: "Șapte luni de mare război, oameni morți din cauza răului.

"Rouen, Evreux nu vor cădea în mâinile regelui".

Această predicție ar putea fi o referire la conflictul actual dintre Ucraina și Rusia.


Termenul de șapte luni privind conflictul poate părea inițial un motiv de sărbătoare, dar având în vedere arsenalele nucleare terifiante ale unor țări precum America și Rusia - poate că este mai bine să luăm această predicție cu precauție.

În cazul în care va avea loc cel de-al treilea război mondial, predicția adaugă că orașul francez Rouen va fi în siguranță, insinuând că Parisul ar putea fi în pericol.

 

Focul celest

 

Într-o altă prezicere a lui Nostradamus, astrologul face aluzie la un "foc ceresc asupra edificiului regal".

Totuși, această predicție este mult mai sinistră decât incendierea unei reședințe regale.

De-a lungul Bibliei, Ziua Judecății de Apoi sau "sfârșitul timpurilor" a făcut întotdeauna referire la foc ca factor-cheie în ceea ce privește sfârșitul lumii.

Se sugerează că din cenușa civilizației va apărea o nouă ordine mondială, provocând sfârșitul timpurilor așa cum le cunoaștem noi.

Aterizarea pe Marte


În mod enigmatic, Nostradamus a făcut referire și la "căderea luminii pe Marte" în cartea sa de predicții.

Acest lucru ar putea fi explicat prin faptul că planeta intră în mișcare retrogradă și pare să se deplaseze înapoi pe cer.

Pe de altă parte, ar putea face referire și la eforturile umanității de a coloniza planeta.

Fondatorul SpaceX și noul proprietar al Twitter, Elon Musk, a sugerat de mult timp că oamenii vor ateriza pe Marte până în 2029.

Cel mai bogat om din lume a împărtășit, de asemenea, că își dorește să colonizeze planeta roșie înainte de sfârșitul deceniului.

 

Dezastru economic


În urma pandemiei Covid-19 și a actualului război din Ucraina, în întreaga lume are loc o criză economică, multe țări aflându-se în prezent în ape tulburi.

Clarvăzătorul francez a scris în cartea sa: "Atât de sus se va ridica bobul de grâu, încât omul își va mânca semenii".

Această prezicere face aluzie la faptul că o criză economică ar putea provoca disperare și conflicte din cauza costului vieții.

În prezent, în Marea Britanie, gospodăriile se confruntă cu o criză a costului vieții, în care se confruntă cu facturi de energie care explodează, cu o inflație foarte mare și cu creșterea prețurilor la alimente, care ar putea să apară în 2023, potrivit lui Nostradamus.

 

Încălzirea globală


Deși subiectul încălzirii globale nu este o noutate, în 2023 ar putea avea loc noi creșteri ale temperaturii și o creștere a nivelului mării, potrivit previziunilor lui Nostradamus.

El a scris: "Ca soarele, capul va pârjoli marea strălucitoare: Peștii vii ai Mării Negre vor fierbe cu totul.

"Când Rodos și Genova vor fi pe jumătate flămânde, localnicii pentru a le tăia vor munci din greu."

Pe măsură ce temperaturile globale continuă să crească, nivelul mărilor crește și complicațiile lanțului alimentar devin evidente, va fi 2023 anul în care temperaturile vor atinge punctul de ruptură?


Niveluri din ce în ce mai mari de tulburări civile


Având în vedere criza actuală a costului vieții și încălzirea globală în creștere, în 2023 ar putea exista niveluri tot mai mari de tulburări civile.

Francezul a prezis: "Mai devreme sau mai târziu veți vedea mari schimbări făcute, orori și răzbunări îngrozitoare".

Această predicție sugerează că ar putea avea loc o revoltă împotriva celor bogați, pe măsură ce oamenii vor riposta la prăbușirea economiei.


Un alt catren adaugă faptul că violența și discordia ar putea fi în cărți pentru cei bogați.

Aceasta sună astfel: "Trâmbița tremură cu mare discordie.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel