NOSTALGIA anilor '90 / 00. Serialul care te reprezintă în funcţie de zodie

Data publicării:
Beywatch, captură youtube
Descriere foto: Beywatch, captură youtube

Mai ţii minte serialele care te aduceau în faţa televizorului la oră fixă când începea să cânte genericul? Cum îţi făceai planurile special încât să nu ratezi niciun episod sau chiar îţi adunai prietenii şi familia laolaltă pentru a putea comenta împreună replicile amuzante sau pline de suspans ale personajelor tale favorite? Şi deşi ai văzut câteva seriale până acum, există acel show care ţi-a rămas pentru totdeauna în inimă. Poate te-ai identificat cu povestea sau cu vreunul dintre personaje, ori te transporta într-o lume ideală pentru acele câteva minute. Există o şansă ca astrologia să poată explica această legătură. Iată serialul care te reprezintă, în funcţie de zodie sau ascendent:

Serialul din anii '90 / '00 care te reprezintă, în funcţie de zodie

BERBEC

"Xena, Prințesa războinică". Nu ar trebui să te surprindă personajul puternic şi curajos desemnat să reprezinte cu cinste acest semn! Ca şi Xena, Berbecul este mereu gata de acţiune şi luptă pentru cauzele în care crede cu adevărat. Şi da, ajută şi aspectul foarte atrăgător şi atletic! (despre voi vorbim, bineînţeles).

TAUR

"Fraiser". Acest semn este considerat a fi foarte echilibrat. Aveţi răbdare, vă luați responsabilitățile în serios și, în general, sunteți o persoană în care alții pot avea încredere. Sigur, poți fi cam greu de convins uneori (eşti cunoscut pentru încăpăţânarea ta), dar asta înseamnă doar că tu crezi cu adevărat în principiile tale și nu vrei să fii influențat. Deci, într-adevăr, nu este cel mai rău lucru din lume. Aşadar, serialul tău din anii '90 este cu siguranță "Frasier", deoarece practic sună ca un psiholog radio care, desigur, este profesia doctorului Frasier Crane în emisiunea respectivă. Dacă sunteți într-o poziție în care trebuie să ascultați alți oameni (fie pentru slujba dvs., fie doar în viața personală), atunci acesta este cu siguranță spectacolul dvs. și ar trebui să vă uitați la dorința inimii.

GEMENI

Cu siguranță, "Seinfeld" pentru tine, Gemeni! Uneori este posibil să fii puțin greu de înțeles, la fel ca umorul din spectacol. Dar cei apropiați știu că ești un gânditor profund și înțelept, cu calităţi de lider. Jerry, Elaine, George și Kramer fac din show o plăcere de urmărit cu capacitatea lor de a menține o conversație, o activitate cu care Gemenii vorbăreți se identifică. Cu un sentiment de ingeniozitate și vioiciune, ieși pe străzile orașului cu pași mari.

RAC

"Casa Plină" (Full House). Ca Rac, abilitatea de a-i îngriji pe ceilalţi vine în mod natural, la fel ca dragostea care curge în gospodăria Tanner. Vă puteți adapta la orice schimbări de viață, la fel cum erau cei din familia Tanner când un nou membru apărea în casa lor. Uneori poți fi prea sentimental, dar acest lucru nu este un lucru rău. Înseamnă doar că veți vedea frumusețea care vine în cele mai mici momente din viață, pe care multe dintre poveștile din serial o subliniază, deoarece sunt scenarii de zi cu zi. Emoțiile tale te definesc şi asta poate fi un lucru bun și un lucru rău. De asemenea, puteți trece de la fericire la tristeţe în 3 secunde. A fi în ton cu dispozițiile și emoțiile tale te face loial și empatic față de ceilalți.

 

Citește mai multe pe ASTROSENS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel