NOSTALGIA anilor '90 / 00. Desenul animat care te reprezintă în funcţie de zodie

Data publicării:
Horoscop, foto Unsplash/ Max Christian
Descriere foto: Horoscop, foto Unsplash/ Max Christian

Vom ţine minte mereu desenele animate care au încântat multe generaţii din anii '90 până în prezent. Te-ai întrebat vreodată de ce unele poate ţi-au plăcut mai mult decât celelalte. Probabil te identificai mult cu unul dintre personaje sau îţi plăcea pur şi simplu emisiunea în ansamblu, de la acţiune, replici sau aspect. Ar putea fi o legătură între afinitatea noastră pentru anumite emisiuni şi semnul zodiacal. Eşti pregătit să faci o călătorie distractivă şi nostalgică în trecut? Iată lista de mai jos cu desenele animate pentru fiecare semn zodiacal.

Berbec: Samurai Jack

Rezolvarea problemelor prin lovituri de karate? Pare stilul Berbecului. Berbecii se duc cu capul înainte când vine vorba de pasiunile lor (sau în orice activitate). Le plac mediile cu ritm rapid și sunt lideri naturali, la fel ca Samurai Jack în emisiune.

El are o misiune în trecut pentru a-l opri pe vrăjitorul rău, Aku, și adună un grup de aliaţi care să lupte alături de el pe drum. Berbecii rezolvă probleme într-un mod excepțional de curajos și creativ - sunt mereu pregătiţi pentru o călătorie înapoi în timp pentru a opri un vrăjitor, învingându-i pe toți adversarii care le stau în cale.

 

Taur: Scooby-Doo

Taurii sunt creaturi cărora le place obiceiul și rutina. Ca semn fix, un Taur este extrem de fiabil și de încredere, nu spre deosebire de gaşca din Scooby-Doo și de modul obișnuit în care se desfășoară investigațiile din emisiune. În fiecare episod, echipa lucrează împreună pentru a rezolva un mister, Velma își pierde ochelarii, Shaggy și Scoob se distrag prin gustări (tipic unui Taur) și prind fantoma care nu era deloc o fantomă.

Taurii sunt buni detectivi - găsind întotdeauna escrocul care spune: „Aș fi scăpat, dacă nu ai fi fost tu şi copiii ăştia băgăcioşi!” - deoarece sunt foarte minuțioși și le place să facă lucrurile ca la carte. Niciun indiciu nu rămâne neverificat în urma lor.

 

Gemeni: Looney Tunes

Nu există ceva mai potrivit pentru gusturile variate ale Gemenilor decât un serial care le are pe toate: multe personaje, mult suspans şi multă vorbăraie.

Isteţimea lui Bugs Bunny, care reuşeşte mereu să scape de vânător, răţoiul Daffy, sâsâit şi cu dispoziţia mereu schimbătoare ca vântul şi drama dintre pisoiul Sylvester şi canarul Tweety vor avea mereu interesul şi inima Gemenilor.

 

Rac: Sailor Moon

Sailor Moon însăși se întâmplă să fie un semn Rac, așa că această pereche este perfectă. Racii sunt semnul sensibil emoțional, deoarece își vor ţine sentimentele la vedere. Ei sunt extrem de loiali familiei lor și vor avea grijă de toţi membrii indiferent de cost, dar vor menține o bucurie şi o poftă copilărească pentru viață în timp ce o fac.

Sailor Moon prezintă un grup de fete, legate de experiențele lor comune și de puterile lor speciale, care au devenit surori. În timp ce se ocupă de unele lucruri grele (cum ar fi salvarea lumii), nu își pierd niciodată fericirea interioară. În plus, acea melodie tematică este suficient de incredibilă pentru a stârni sentimentele oricui.

 

Citește continuarea pe Astrosens. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel