Noi previziuni final 2022. Care sunt cele șase zodii afectate

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Moritz Knöringer
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Moritz Knöringer

Previziuni. Trecerea de la 2022 la 2023 va fi destul de provocatoare pentru anumite zodii. 

Retrogradarea lui Marte în Gemeni, trecerea lui Jupiter în Berbec de pe 21 decembrie, opoziția Pluto-Lilith, retrogradarea lui Mercur în Capricorn, sunt evenimentele care vor modela finalul anului 2022. Oarecum, câteva dintre zodii, simt deja cum va fi 2023 pentru ele. 

Horoscop final 2022 Berbec/Ascendent în Berbec

Chiar dacă ai făcut pași importanți până acum, să știi că până la final de an nu vei mai vedea și alte rezultate concrete. Marte, guvernatorul tău, își continuă retrogradarea în casa a treia și din cauza acestui tranzit te cam împrăștii. Nu prea știi încotro să o iei. Ar fi recomandabil să nu te grăbești și să aștepți până pe 12 ianuarie 2023, cand Marte va fi din nou în mers direct. Știu că, momentan, ești încrederea la pământ, însă după 21 decembrie, Jupiter va reveni în semnul tău și te va ajuta să vezi jumătatea plină a paharului. 

Horoscop final 2022 Gemeni/Ascendent în Gemeni

Marte se joacă de-a retrogradarea în continuare în semnul tău. Deci, “beneficiezi” de o doză suplimentară de furie. Pe care trebuie să o investești în mod sănătos într-un proiect. Jupiter, planeta oportunităților, va tranzita două sectoare. Până pe 21 decembrie, cel al carierei, și după cel al anturajului. Deci trage cât poți tu de mult din punct de vedere profesional! Ai mari șanse să fii remarcat. După care asigură-te că oamenii cei mai dragi, în afara familiei, vor fi alături de tine de sărbători. Prietenii vor fi de bază. 

Horoscop final 2022 Rac/Ascendent în Rac

Laitmotivul finalului de an este deschiderea de noi orizonturi. Orice călătorie pe care o vei face, orice eveniment la care vei participa, orice curs la care te vei înscrie, toate acestea vor aduce numeroase revelații și orizonturi noi. Indiferent de etapa în care te afli, este cazul să te duci departe, măcar cu gândul. Marte este retrograd în casa sănătății, deci nu ar strica să ai grijă de tine. Mai ales de modul în care îți consumi energie. 

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel