„Noi nici nu am avut motive seriose de divorț. Când l-am prins cu amanta...”. Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri inedite despre mariajul cu Silviu Prigoană

Data publicării:
Sursa foto: Silviu Prigoana și Adriana Bahmuțeanu, facebook/ colaj foto Spectacola
Descriere foto: Sursa foto: Silviu Prigoana și Adriana Bahmuțeanu, facebook/ colaj foto Spectacola

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre mariajul cu Silviu Prigoană. Vedeta a dezvăluit și cum se înțeleg cei doi acum. 

Adriana Bahmuțeanu a fost invitată în cadrul unui podcast, acolo unde a oferit detalii neștiute despre mariajul cu Silviu Prigoană. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că cei doi au intentat de 5 ori actele de divorț.

Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri inedite despre mariajul cu Silviu Prigoană

Vedeta a ținut să precizeze că nu ea era cea care intenta actele de divorț, ci fostul ei soț. Totodată, Andriana Bahmuțeanu a subliniat faptul că nu divorțau și se împăcau doar  pentru a ține primele pagini ale ziarelor, așa cum s-a speculat la vremea respectivă. 

'Nu am divorțat eu. Este o percepție greșită. Fostul meu soț îmi intenta divorț și tot el venea să ne împăcăm. Nu a fost nicio regie. A fost o relație de timp elastic. O relație toxică, e adevărat. Eu nu am intentat divorț. Eu doar ultimul divorț l-am intentat, care s-a desfăcut din vina lui. Eu am fost femeia tolerantă care mă trezeam dimineața. Mă suna soțul meu și îmi zicea, vine poștașul cu citația de divorț. Trebuia să plec, că na, eram în divorț. Plecam la mine acasă. Îmi spunea „hai pleacă'. După câteva luni, mă căuta să ne împăcăm. Și nu puteam să-i rezist. Făcea ce făcea și ne împăcăm.

Nu dorește să discute cu mine. Nu-l pot obliga. Discutăm ce avem de discutat prin avocați. Așa e cel mai bine. George știe tot. Nu l-a speriat nimic. E foarte open mind. Fostul meu mariaj nu este o excepție. Noi fiind persoane cunoscute e clar că am intrat în atenția tuturor. Noi nici nu am avut motive serioase de divorț. Când l-am prins cu amanta, mi s-a făcut milă. Milă de ea. (…) ',  a dezvăluit Adriana Bahmuțeanu în podacastul ‘Tare de tot’

Adriana Bahmuțeanu: 'Mi-au trebuit ani ca să-mi învăț lecția'

Adriana Bahmuțeanu a mărturisit că ea a făcut tot posibilul să salveze căsnici, însă totul a fost în zadar.

'Îi mulțumesc. Nu îi reproșez nimic. Dacă nu era el să mă bage în caruselul ăsta emoțional, nu eram cea de azi. Au fost multe certuri pe lângă cele cinci procese de divorț. Mi-au trebuit ani ca să îmi învăț lecția. (…) Nu puteam să-i spun nu. Nu sunt o femeie nebună, sunt una care și-a găsit greu motivația. (…) Atât mi-a trebuit mie ca să îmi învăț lecția.

Aveam în mine un sâmbure care zicea că pot să îmi salvez căsnicia. Nu se schimbă nimic. Oamenii nu se schimbă. El m-a dominat mereu prin felul lui de a fi. (…) Nu mă simțeam bine la mine acasă. Nu puteam să mă consult cu el. Nu aveam un umăr pe care să plâng. Nu vreau să mai vorbesc despre acest subiect. Eu nu dezgrop morții. Am avut câteva sute de cereri, plângeri, procese.', a continuat Adriana Bahmuțeanu.

 

Adriana Bahmuțeanu ar fi plecat din casa fostul soț cu copiii și 1000 de lei în buzunar

'Mama a fost singura persoană care m-a susținut necondiționat. Mereu a fost lângă mine. Poate și învățămintele astea din familie m-au făcut să ține de o căsnicie moartă. Acum am învățat că trebuie să las lucrurile așa cum vin. Între noi a fost iubire, dar asta nu a fost suficient. (…) Nu m-a interesat nici măcar un leu de la el. Am plecat de la el cu doi copii, un telefon și 1000 de lei. ', a concluzionat vedeta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel