Noi ipoteze despre moartea cântărețului Doru Stănculescu. Cum ar fi fost găsit în casă regretatul artist

Data publicării:
Doru Stănculescu, captura foto Youtube/ sursa TVR
Descriere foto: Doru Stănculescu, captura foto Youtube/ sursa TVR

Doru Stănculescu s-a stins din viață. Artistul a fost găsit fără suflare în propria casă. 

Dramă în lumea folkului românesc. Doru Stănculescu a murit la vârsta de 71 de ani. 


Ies la iveală noi detalii în cazul morții lui Doru Stănculescu. Andrei Păunescu, fiul regretatului Adrian Păunescu, a vorbit la Antena 3, despre cauza care ar fi dus la moartea cântărețului. 


Îndrăgitul interpret de muzică folk, Doru Stănculescu, s-a stins din viață ieri dimineață, la vârsta de 71 de ani. Artistul a fost găsit fără suflare în propria casă. 


„Da, el a avut ceva probleme de sănătate. A fost la Râșnov la un spectacol la sfârșitul lunii iulie, a venit direct la Calafat la tabăra de folk de la începutul lunii august cu o problemă medicală care l-a împiedicat să și cânte, deși a fost la Calafat unde am fost și eu. Apoi a mers la București hotărât să-și rezolve problemele de sănătate, dar nu de asta a murit din câte știu”, a spus Andrei Păunescu la Antena 3.


Chiar dacă se știa de problemele de sănătate ale artistului, Andrei Păunescu susține că alta ar fi fost cauza decesului. Doru Stănculescu ar fi căzut, iar asta i-a adus sfârșitul tragic. 


„A fost vorba despre o chestiune stupidă, tragică și stupidă. O căzătură în baie! Culmea, și vă spun asta, chiar pe 23 august acum nouă ani, tot de la o căzătură i s-a tras și moartea mamei mele, poeta Constanța Buzea! Tot 23 august, în 2012”, a mai completat fiul lui Adrian Păunescu.


Doru Stănculescu a fost un îndrăgit cântăreț și instrumentist de muzică folk, de profie arhitect. El a debutat în lumea muzicii în anul 1968 cu melodia „Ion Crâșmaru”, pe versuri de Octavian Goga.


Doru Stănculescu a fost fratele cântăreței Mihaela Mihai.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel