Noi informații despre starea ei de sănătate a Danei Roba, după ce s-a trezit din comă. Ce spune sora make-up artistului: „Are progrese, dar…”

Data publicării:
Sursa foto: Dana Roba, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dana Roba, instagram

Sora Danei Roba a făcut noi dezvăluiri în legătură cu starea de sănătate a surorii sale. 

Sora Danei Roba a venit cu vești noi legate de starea de sănătate a surorii sale. Potrivit acesteia, fosta iubită a lui Nicolae Guță are progrese, însă starea ei rămâne în continuare una critică, motiv pentru care îi roagă pe toți să se roage pentru ea. 

Noi informații despre starea ei de sănătate a Danei Roba, după ce s-a trezit din comă

Dana Roba este în continuare internată în spital, după ce a fost lovită cu bestialitate de către soțul său. Sora vedetei a mărturisit că aceasta le mulțumește tuturor pentru gândurile bune. 

„Dragelor, vă mulțumesc pentru implicarea voastră și susținerea voastră! Dana are progrese, dar încă are nevoie de noi și de rugăciunile noastre. Numai Dumnezeu o poate feri de toate pericolele și riscurile care îi stau în față. Ea vă mulțumește pentru tot', a scris Lidia Roba, într-un mesaj postat pe Instagram.

Primele cuvinte pe care Dana Roba le-a rostit, după ce s-a trezit din comă

Dana Roba s-a trezit din comă zilele trecute, după ce a fost lovită cu bestialitate de către soțul ei. Sora Danei Roba a mărturisit că există progrese în ceea ce privește starea de sănătate a surorii ei, iar primele vorbe rostite au fost : „De ce s-a întâmplat asta„.

„Dana s-a trezit. Este conștientă, dar nu își amintește exact ce s-a întâmplat. Este ținută sub somnifere și calmante pentru că orice emoție o poate afecta fatal.

Ea nu are voie să-și amintească nimic pentru că orice plâns, orice emoție o poate afecta fatal. Dacă plânge îi pufnește sângele pe nas și pe urechi. Noi nu vrem să își amintească pentru că o poate afecta enorm. A făcut progrese, este conștientă și vorbește. Prima dată ne-a întrebat „De ce s-a întâmplat asta?” Are mâinile rupte, este toată vânătă pe mâini. Este ținută sub observație medicală pentru că se află, în continuare, în stare critică.Fetele apropiate au mers la ea să o viziteze, dar, din păcate, mai rău îi făceau. Ea nu are voie să se streseze, să încerce să facă efort să-și amintească ceva. Momentan are nevoie de liniște, trebuie să treacă cele 12 zile critice. Vom vedea ulterior ce ne va spune medicul. Ni s-a spus să nu ne bucurăm prea mult pentru că este riscant fiecare pas. Va trebui să-i fie scos tubul de drenaj și atunci vom vedea ce se va întâmpla', au declarat apropiații vedetei, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Dana Roba, pusă la zid de către vecini, după ce a fost bătută crunt de soț

„Știu că și-a revenit și abia aștept să vorbesc cu ea. A fost un șoc ce s-a întâmplat și a fost șocant să aflu și părerile vecinilor, care au spus că „a meritat”, sau că „avea gură mare”. De aceea suntem unde suntem ca țară. Putea să moară, doar o minune a salvat-o. Dana e o femeie foarte credincioasă.”, a spus prietena Danei Roba.

S-a schimbat după ce a ales biserica penticostală

„Indiferent cum era ea în tinerețe, după ce și-a făcut o familie și s-a pocăit s-a schimbat. În salonul ei nu călca picior de bărbat, doar femei. Dacă eu voiam să vin cu iubitul meu, el trebuia să aștepte afară. Își diviniza soțul, nu a vorbit niciodată urât despre el” a declarat Alina Radi, pentru viva.ro.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel