Noi informații despre starea de sănătate a Sorinei, fosta soție a lui Nicolae Guță: „Valva principală de la inimă este distrusă”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Sorina, captură TV/ Antena TV
Descriere foto: Sursa foto: Sorina, captură TV/ Antena TV

Sorina, fosta soție a lui Nicolae Guță, a făcut primele declarații după ce a fost la un pas de moarte.

Sorina, fosta soție a lui Nicolae Guță, a trecut prin momente grele, după ce a ajuns de urgență la spital. Artista a fost la un pas de moarte din cauza unor probleme grave la nivelul inimii. 

Care este acum starea de sănătate a Sorinei, fosta soție a lui Nicolae Guță. Artista a strâns 10.000 de euro, bani necesari tratamentului

La sfârșitul lunii iunie, Tzanca Uraganu a făcut un apel umanitar în care încerca să strângă câteva mii de euro pentru ca Sorina, fosta soție a lui Nicolae Guță, să urmeze un tratament în Turcia.

„Mulțumesc bunului Dumnezeu că mă simt mult mai bine decât am fost. Am fost la turci. Am stat internată 6-7 zile în spital. Mi-au făcut toate investigațiile și au ajuns la concluzia că nu mă pot opera pentru că am avut saturația foarte mică, 74.

Am avut tensiunea foarte scăzută și, plus de asta, n-am avut oxigen destul în plămâni și în sânge. Mi-au găsit sângele foarte inflamat, asta tind să vă anunț că de la fumat, de la țigări”, a declarat Sorina pentru Antena Stars.

Sorina a precizat că se află sub tratament pentru a putea fi supusă unei intervenții chirurgicale.

„Mi-au dat un tratament, pentru că mi-au spus că nu-și asumă riscul să mă opereze, pentru că s-ar putea să nu mă mai trezesc”, a adăugat artista.

Sorina are valva principală a inimii distrusă

„Valva principală de la inimă, care pompează sângele și duce oxigenul în plămâni, este distrusă. Nu-mi poate pune nici stent la ea, doar schimbată.

În al doilea rând, înainte să plec în România, am mai fost la un film la plămâni și mi-a găsit că un plămân este întreg și celălalt, chiar de pe partea unde este valva de la inimă, mai am un sfert”, a dezvăluit Sorina.

Cu ajutorul colegului său de breaslă, Sorina a reușit să strângă mai bine de 10.000 de euro, însă a fost nevoită să cheltuiască o parte din ei în țară.

„Suma pe care mi-au cerut-o în Turcia a fost 12.000-13.000 de euro. Eu am strâns 10.700-10.900. Într-adevăr, am mai cheltuit în România. Că o lună cât am stat cu tratamentul din România, ca să pot să ajung bine acolo. Cu toate ca nu am ajuns chiar așa de bine acolo”, a încheiat artista.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel