Noi informații despre starea de sănătate a lui Viorel Lis după ce a fost infectat cu SARS-COV2: ”Este la salon, ia tratament”

Data actualizării: | Data publicării:
Oana și Viorel Lis, sursa facebook
Descriere foto: Oana și Viorel Lis, sursa facebook

Oana Lis a dezvăluit care este starea de sănătate a lui Viorel Lis după ce a contractat virusul nemilos din China.

Oana și Viorel Lis au fost infectați cu virusul care a împânzit o lume întreagă. Cei doi au mers la Spitalul Matei Balș din Capitală, acolo unde medicii i-au consultat și au decis să îl interneze pe loc pe fostul edil al Capitalei. Inițial, Oana Lis a fost îndrumată de către personalul medical să meargă acasă, să se izoleze și să urmeze tratamentul prescris de medici. Ulterior, Viorel Lis s-a simțit rău, motiv pentru care a ajuns din nou în spital.

Deși amândoi au fost vaccinați, se pare că nu au putut scăpa de virusul care face ravagii în toată lumea.

”Am luat și noi beleaua, nu știu de unde, cum s-a întâmplat. Eu am avut simptome, iar când a început să aibă și Viorel nu mai puteam să am grijă și de el și de mine, așa că am mers la spital.

Nu avem o formă foarte gravă, suntem vaccinați.

Au trecut de la doza 2 vreo 7 luni, trebuia să facem și doza 3. Am simțit o stare pe care nu am mai simțit-o niciodată”, a declarat Oana Lis, în cadrul emisiunii La Măruță.

 

Din cauza problemelor grave pe care le are Viorel Lis, acesta face parte din categoria persoanelor cu risc. Oana Lis a mărturisit că  soțul ei ia tratament și că forma de virus pe care o are este una medie.

 

„El e o persoană cu risc, dar este la salon, ia tratament, eu sunt super fericită că avem loc în spital. 78 de ani are. Nu este intubat. Este o formă medie zic eu, nu sunt medic și nu știu, dar este o persoană cu risc.

Trebuie să avem grijă cu diabetul. Avem simptome amândoi, trebuia să mergem la spital, nu puteam să stăm acasă. Cu greu am ajuns la spital, Viorel a ajuns aproape cu căruțul, nu mai putea să meargă”, a spus Oana.

 

Cu toate astea, Oana speră să treacă cu bine peste acest moment greu, iar Viorel Lis să se întoarcă acasă învingător.

„Vreau la mall. Suntem împreună în această situație. Vreau să ne facem bine, e tot ce îmi doresc. Covid-ul are aproape 2 ani, Viorel are 78, trebuie să îl bată Viorel”, a mărturisit Oana Lis pentru emisiunea La Măruță.

 

Ce spune Mara Bănică despre starea de sănătate a soților Lis

 

„Am vorbit cu Oana chiar în această dimineață, ea e mai bine, Viorel e așa și așa. El făcuse booster-ul (n.r. doza a treia) luna trecută. El a făcut ambele doze ale vaccinului în luna martie.

Oana m-a sunat alaltăieri că Viorel nu vrea să meargă la spital. Au chemat Salvarea, l-au testat, dar rezultatul nu apucase să vină. Ea era pozitivă, iar Viorel aștepta rezultatul, însă îi era rău, îi scăzuse saturația la vreo 80 și ceva.

 

Eu l-am determinat să se ducă la spital. Oana, săraca, l-a dus cu căruciorul la mașină, că Viorel nu poate să mai meargă. L-au internat și l-au trecut pe Remdesivir. Oana s-a dus, ieri, să-și facă tratamentul și au internat-o și ea, a spus Mara Bănică pentru click.ro

 

ri



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel