Noi informații despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Medicii i-au făcut RMN: "Nu e în cele mai roz condiții de sănătate"

Data publicării:
Benone Sinulescu, Foto Facebook
Descriere foto: Benone Sinulescu, Foto Facebook

Apar noi informații despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu.

Starea de sănătate a marelui artist Benone Sinulescu pare să nu fie una tocmai bună. Artistul în vârstă de 84 de ani este internat în continuare și se află sub stricta supraveghere a medicilor. Invitată în cadrul unei emisiuni, Saveta Bogdan  a mărturisit că Benone Sinulescu a fost supus unui RMN și se așteaptă rezultatele.

 

”Ultima dată ne-am întâlnit în Maramureș, acum doi ani în urmă. El era un coleg extraordinar, un om cu mare suflet, sunt informată foarte bine de la un prieten de familie, i s-a făcut RMN si așteaptă rezultatele să vadă ce se întâmplă”, a spus Saveta Bogdan într-o emisiune de televiziune.

Ionuț Pavel, cel care a fost impresarul artistului, timp de șapte ani, a vorbit și el despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu.

”Da, un RMN mai elaborat, cu substanță de contrast și o geogramă, dacă medicii operează acea carotidă, să știe cum să … Maestrul e în spital, e bine acum, nu vreau să pun presiune mai multă decât s-a spus până acum. Nu e în cele mai roz condiții de sănătate, știu că există comunicare”, a mai spus Ionuț Pavel despre starea lui Nea Beni.

 

Și Laura Lavric a ținut să transmită un mesaj despre Benone Sinulescu. Artista a mărturisit că l-a sunat de ziua lui, însă nu i-a răspuns.

”O veste tristă pentru toți cei care iubesc muzica populară. Eu vorbeam des cu el la telefon și l-am sunat de ziua lui, am zis că poate are probleme, știam că e cu grădinăritul. Știu și am văzut că Ionuț îl resepctă foarte mult pe Benone. Vorbeam tot timpul, l-am sunat de ziua lui, i-am lăsat un mesaj, nu m-a sunat. A trecut o lună de zile și văd la tv, l-am sunat pe Ionuț să îl întreb dacă e adevărat”, a transmis Laura Lavric în cadrul unei emisiuni.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel