Noi informații despre Dan Bălan. Artistul se află captiv în Kiev. De ce nu a reușit să fugă din calea războiului

Data publicării:
Facebook Arsenie Todiras
Descriere foto: Facebook Arsenie Todiras

Dan Bălan nu a reușit nici acum să plece din Kiev. Noi informații privind starea artistului. 

Dan Bălan se află blocat în Kiev și nu a reușit să fugă din calea războiului. Fostul lider al trupei O-Zone ar fi încercat să găsească o cale de a pleca din Ucraina, dar fără succes, potrivit cancan.ro


Radu Sârbu vine cu noi informații despre starea artistului Dan Bălan. Acesta s-ar afla înafara oricărui pericol, este bine, dar nu vrea să dea deocamdată prea multe informații. 


„Am discutat cu el pe social media, este bine, nu vă faceți griji. Nu cunosc nici eu foarte multe informații și nici nu vă pot spune altceva pentru că nu am permisiunea lui.


Nu știu de ce a rămas la Kiev, dacă pentru afaceri sau altceva, asta va trebui să vă spună el”, a declarat cel de-al doilea component al trupei O-zone, Radu Sârbu, pentru Impact.ro.

 

Dan Bălan are o avere impresionantă de peste zece milioane de euro din drepturile de difuzare a pieselor, concerte şi contracte de imagine, potrivit declarațiilor sale din trecut. 


„M-am trezit la 5 dimineața din cauza exploziilor”. Miss Ucraina 2021, mesaj disperat, după atacul Rusiei asupra orașelor ucrainene


Hanna Nepliakh, cea mai frumoasă femeie din Ucraina, a reacționat, pe rețelele de socializare, după atacul Rusiei asupra orașelor ucrainene


Cea mai frumoasă femeie din Ucraina, încoronată Miss Ucraina Universe anul trecut, îndeamnă la pace și spune că poporul ei nu își dorește război. 


„Azi m-am trezit la 5 dimineața din cauza exploziilor. N-aș fi crezut niciodată că trăind într-o societate civilizată, în care toată lumea strigă despre diplomație, aș scrie celor dragi mesajul ’războiul a început’. Rusia a lansat un război pe scară largă împotriva Ucrainei. Ucrainenii nu vor război! Ne dorim un cer pașnic, integritatea și independența teritoriului nostru”, a scris Hanna Nepliakh pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel