Noi detalii despre starea de sănătate a lui Florin Salam. Este sau nu internat în spital celebrul manelist

Data publicării:
Florin Salam, captura foto Youtube, sursa Damian Draghici
Descriere foto: Florin Salam, captura foto Youtube, sursa Damian Draghici

Fiul lui Florin Salam a oferit detalii despre starea de sănătate a tatălui său. 

În ultima perioadă, Florin Salam a lipsit din spațiul public, iar fanii s-au îngrijorat pentru starea de sănătate a artistului. 


Impresarul Dan Bursuc ar fi confirmat pentru Impact că Florin Salam se confruntă cu probleme de sănătate. 


”Nu sunt nici în măsură, nici în starea necesară de a vorbi despre asta, vă rog să mă credeți. Tot ce știu e că nu e bine deloc!”, a mărturisit impresarul Dan Bursuc pentru impact.ro.


Noi detalii despre starea de sănătate a celebrului manelist vin chiar din partea copiilor săi. Dani și Betty Stoian au postat mai multe mesaje pe rețelele de socializare, acolo unde au negat zvonurile cum că tatăl lor s-ar afla în stare gravă la spital. 


Potrivit celor doi, Florin Salam face un tratament deoarece a muncit mult în ultima perioadă și avea nevoie de să se recupereze. 


„Primesc tot felul de mesaje in legătura cu tatăl meu în urma celor apărute in presa. Tatăl meu nu este internat în vreun spital , tatăl meu nu este așa cum se spune de câteva zile în presă. Tatăl meu urmează, într-adevar, un tratament. După atâtea nopți pierdute și un stil de viața haotic a ajuns într-o pasă mai puțin bună! Totul trebuie să fie ținut sub control pentru a putea să onoreze viitoarele evenimente la care este angajat. Vă Mulțumesc tuturor care v-ați făcut timp să întrebați despre sănătatea tatălui meu. Pe această cale am vrut să vă anunț că totul merge spre bine! Ne vedem curând pe scena”, a scris Dani Stoian pe Facebook. 


Betty Stoian, fiica lui Florin Salam a avut și ea un mesaj de transmis în legătură cu starea de sănătate a tatălui ei. 


„Tatăl meu urmează un tratament ușor, fiindcă este foarte puizat și muncit. Muncește de la 14 ani non-stop fără oprire și este un om ca și voi, nu robot, iar pentru un artist adevărat, este necesar să ia o pauză vocală mai lungă. V-aș ruga să nu mai spuneți că tatăl meu ”este în comă”, „e bolnav”. Are nevoie de o pauză pentru a urma un anumit tratament pentru a vă onora evenimentele unora”, a scris fiica manelistului la InstaStory. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel