Noi detalii despre starea de sănătate a lui Daniel Onoriu. Mătușa sa: Nu e ca în filme, când pacientul își revine din comă și merge pe picioare

Data publicării:
Descriere foto: Daniel Onoriu, foto Facebook
Descriere foto: Descriere foto: Daniel Onoriu, foto Facebook

Mătusa pilotului de curse a dezvăluit cum se simte bărbatul, după ce a venit, în sfârșit, acasă.

Daniel Onoriu a fost la un pas de moarte după ce a suferit o intervenție de micșoare a stomacului în Turcia.  În luna decembrie a anului trecut, pilotul de curse a ajuns în stare gravă la spital, iar medicii din România l-au băgat imediat în operație, deoarece avea sângerări interne. Daniel Onoriu a fost băgat în comă indusă din cauza durerilor mult prea mari. 

Daniel Onoriu s-a trezit din comă, în urmă cu o lună. Acesta a mai rămas în spital o perioadă, iar acum este acasă, alături de familia sa.

"Daniel e fericit că a reușit să stea în picioare câteva secunde"

Mătușa pilotului de curse este cea care a dezvăluit care este starea de sănătate actuală a lui Daniel Onoriu.

„Daniel e fericit că a reușit să stea în picioare câteva secunde după mai bine de 100 zile de spitalizare și zile întregi de ședințe de kinetoterapie și masaj medical! Depune un efort major ca să revină la normal.

Nu e ca în filme, atunci când pacientul își revine din comă și, gata, merge pe picioare! Nu îl doare nimic, mănâncă, bea și își amintește totul perfect! Merge susținut de cineva și, evident, cu un cadru. Daniel depune efort major pentru a reveni la normalitate! Zi de zi, pas cu pas!

A trecut printr-o perioada de grea încercare. Să nu treacă nimeni prin ce a trecut el și părinții lui!”, a declarat Rebeca Onoriu, mătușa pilotului, pentru Click!

Primele declarații ale lui Daniel Onoriu

„Sunt acasă, în sânul familiei! Înconjurat doar de persoanele dragi sufletului meu. Cum să mă simt? Minunat! Din păcate, unele familii sunt despărțite în acest moment. Fugite din sânul familiei, prin alte țări, din cauza războiului, și asta e tare dureros. E minunat să ai familie și, mai ales, parte de ea.

Urmează un proces de recuperare anevoios. Fac ședințe de kinetoterapie însoțite de masaj medical, zilnic! Chiar dacă sunt acasă, sunt sub supraveghere medicală. Sunt în legătură permanentă cu doctorii. Sunt ascultător și urmez sfaturile medicilor, pe care le respect cu strictețe!”, a mai spus pilotul de curse, tot pentru Click.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel