Noi detalii despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu: „Maestrul se simte bine, atât cât poate să se simtă un om”

Data actualizării: | Data publicării:
Benone Sinulescu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Benone Sinulescu, sursa foto Facebook

Benone Sinulescu se află internat în spital de mai bine de 9 zile. Care este starea artistului?

Benone Sinulescu trece prin clipe grele după ce a fost internat de urgență la spital. În urmă cu mai multe zile, aceasta a căzut din picioare și a fost dus cu ambulanța la un spital privat. 


După ce starea lui de sănătate s-a agravat, a fost trimis la Spitalul Județean Arad pentru mai multe investigații. 

 

Profesorul Anton Hadăr a făcut noi dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu.

 

„Maestrul se simte bine, atât cât poate să se simtă un om. E vesel, comunica tot timpul. Este sub asistenţa medicilor, se ocupă specialiştii de starea sa. S-a făcut RMN. Acum RMN e supus analizelor unor mari specialişti din toată România, persoane foarte, foarte pregătite. Încă nu s-a luat decizia finală. Mai durează probabil o zi două. Am vorbit cu soţia sa”, a explicat acesta, potrivit viva.ro


Elena Sinulescu a vorbit despre starea de sănătate a soțului ei printr-un mesaj pe Facebook, în urmă cu câteva zile: 


„Dragi prieteni, admiratori ai lui Benone Sinulescu,


Având în prim-plan preocuparea pentru starea de sănătate a soțului meu, pe de o parte, dar si dorința acestuia de a expune publicului doar actul artistic și mai puțin problemele de sănătate specifice vârstei, am evitat mediatizarea situației medicale a soțului meu.  Totuși, situația impune câteva precizări:


În urma cu câteva săptămâni, soțul meu a fost consultat la o clinică de specialitate din Timișoara de către un medic, profesor universitar, a efectuat analize medicale inclusiv computer tomograf și urmează un tratament pentru afecțiunea cronică constatată.


În dimineața zilei de joi 08.07.2021, Benone Sinulescu nu a fost găsit inconștient ci a căzut și nu a dorit să fie internat.


Cu toate acestea, locuind singuri la casa din localitatea Barzava, neputând să îl ridic și din dorința de nu fi expus într-o situație nefavorabila imaginii publice, împreună am stabilit sa solicitam o ambulanță de la o clinică privată, în care a fost internat temporar și a continuat tratamentul, beneficiind de condiții medicale de calitate. 


În ziua de sâmbătă, starea de sănătate s-a înrăutățit și în urma discuției cu un alt medic profesor universitar de la Spitalul Județean Arad, care îi cunoștea afecțiunile, i-a recomandat o reevaluare în cadrul acestui spital.  În acest timp, fostul impresar  Ionuț Pavel, fără a ma fi întrebat despre starea soțului meu si fără a ne solicita acordul, a răspândit în presa informații nedocumentate, false, defăimătoare privind modul in care familia îl îngrijește pe “Nea Beni”.


Se dovedește ca Beni pe buna dreptate nu îl considera o persoană din cercul de prieteni si a încetat relațiile profesionale de mai mult timp cu acesta.


Va mulțumim pentru aprecierile și gândurile bune și să ne rugăm cu toții pentru sănătatea îndrăgitului Benone Sinulescu", este mesajul postat de Elena Sinulescu pe rețelele de socializare.

 

Citește și: Cristina Cioran era programată să nască prin cezariană în luna septembrie. Fiica ei s-a grăbit însă și vedeta a născut prematur duminică.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel