Noi detalii despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel. Actorul este intubat și ventilat artificial

Data publicării:
Captură video Youtube/ Exclusive Studio!
Descriere foto: Captură video Youtube/ Exclusive Studio!

Alexandru Arșinel este internat pe secția ATI a spitalului Universitar din București . 

Starea actorului pare că se deteriorează de la zi la zi. Internat în spital de pe data de 15 septembrie, actorul se află pe secția de Terapie Intensivă a spitalului Universitar din București. Noile informații arată că starea acestuia este tot mai gravă, medicii fiind nevoiți să îl intubeze. De asemenea, actorul este ventilat artificial, potrivit Fanatik. 

Mai mult, potrivit FANATIK, pneumonia de care suferă Alexandru Arșinel este una cât se poate de gravă, iar actorul aproape că nu mai poate respira. Iar cum problemele lui cardiace sunt, de asemenea, destul de grave, respirația dificilă le poate agrava și mai mult. 


Ce spuneau medicii în urmă cu câteva zile

”Domnul Alexandru Arșinel a fost internat pe data de 15 septembrie 2022,  în Spitalul Universitar de Urgență București, pentru tratarea unor leziuni de decubit, cauzate de repaosul prelungit la pat. Având în vedere istoricul medical și pentru a-l avea sub o supraveghere mai atentă s-a hotărât, ulterior, transferarea dumnealui în secția de ATI”, se arată în comunicatul oficial remis presei de către Spitalul Universitar.

 

Alexandru Arșinel a fost operat la inimă anul trecut


Anul trecut, actorul  a fost operat pe cord deschis.  Deși a fost pus multor încercări, Alexandru Arșinel nu s-a dat bătut și a continuat să lupte pentru viața lui.  În pragul sărbătorilor de iarnă, acesta şi-a deschis sufletul şi a povestit cum a decurs operația și cum un medic a reușit să îl aducă mai aproape de viață. 

„Am suportat o operație specială, să zic, de inimă. Un doctor excepțional a reușit să mă aducă mai aproape de viață. Cât a dus inima asta…Am 82 de ani. E o vârstă care trebuie băgată în seamă, nu trebuie neglijată.

Eu cred că am avut multă încredere în inima mea și în inima celor care dădeau mâna cu inima mea. Așa că sper să mai apucăm o întâlnire și să discutăm despre cum a fost, cum s-a umplut timpul de la ultima noastră revedere. Să ne mai vedem. M-am încurajat singur”, povestea Alexandru Arșinel, în emisiunea lui Cristi Brancu

Soția actorului este paralizată


În luna martie a acestui an, după o perioadă în care a stat departe de public, Alexandru Arșinel a fost invitat la  Antena Stars, unde a vorbit despre probleme de sănătate cu care se confrunta.

"Îmi este greu să mă deplasez. Am o durere a masei musculare. A început să mă doară masa musculară, picioarele mai ales. Mă dor picioarele mai ales. Îmi este greu să merg, sper să treacă", a declarat Alexandru Arșinel, pentru Antena Stars.

 

Alexandru Arșinel a dezvăluit chiar și faptul că nu se mai poate îngriji singur, fapt pentru care a angajat pe cineva să se ocupe de asta. 

"Am angajat pe cineva care mă ajută, vin copiii mei care se ocupă zilnic de mine și de soția mea. Nu uitați că soția mea este grav bolnavă, este paralizată. Sper că odată cu venirea primăverii ne vom bucura mai mult, mai ales că eu, urmează să fiu decorat de către Mitropolia Municipiului Sucevei cu Crucea Mare și  aștept să se așeze toate ca să dea băiatul meu cel mare o fugă la Suceava, unde voi fi, ca să zic așa, decorat, cu această distincție religioasă", a adăugat artistul, pentru sursa citată.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel