Noi detalii despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Va muta divorțul în instanță”

Data publicării:
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, sursa foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, sursa foto Instagram

Apropiați ai cuplului Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, noi detalii despre mariajul celor doi. 

Laurențiu Reghecampf a pornit un adevărat taifun atunci când a confirmat divorțul dintre el și Anamaria Prodan. Impresara a făcut tot posibilul să le demonstreze tuturor că lucrurile stau cu totul diferit. 


Aceasta a declarat în repetate rânduri că soțul ei doar a glumit și nu a ezitat  să îi facă declarații de dragoste, ori de câte ori a avut ocazia.


Apropiați ai cuplului au dezvăluit că între cei doi nu mai există cale de împăcare. 


„Și-a luat numai hainele de pe el și atât. Nu s-a despărțit de Ana pentru că voia să fie cu o altă femeie, ci pur și simplu pentru că nu mai erau fericiți împreună. Pur și simplu, Laurențiu a încetat să mai simtă că poate continua. Problemele nu sunt de ieri, de astăzi, ci de vreo doi ani. Dar au mers înainte de dragul copiilor, și-au dat nenumărate șanse. Până nu a mai rămas nimic”, au spus surse apropiate familiei Reghecampf pentru playsport.ro


Anamaria Prodan are termen până în luna septembrie pentru a accepta divorțul. Altfel, Laurențiu Reghecampf va apela la instanță. 


„Este dispus să lase tot ceea ce are pe numele copiilor săi, numai să fie un bărbat liber. Reghe nu vrea un război cu Ana, ci un divorț amiabil, vrea să rămână prieteni de dragul anilor petrecuti împreună, dar mai ales al copiilor. În plus, vrea să fie un cavaler, așa că a rugat-o pe Ana să fie ea cea care cere divorțul. Dacă ea nu va face acest demers până în septembrie, Laur va muta divorțul în instanță. Nimeni și nimic nu îl mai poate întoarce din drum, însă încă mai speră ca separarea să se facă în liniște. Pe cale amiabilă”, a declarat aceeași sursă. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel