Noi acuzații împotriva Oanei Zăvoranu. Ce spune o fostă angajată de la clinica vedetei: „Au probleme de comportament”

Data publicării:
Oana Zăvoranu, foto Instagram
Descriere foto: Oana Zăvoranu, foto Instagram

Oana Zăvoranu, noi declarații despre scandalul de la clinica pe care o deține. Ce spun asistentele despre comportamentul vedetei?

Scandalul de la clinica Oanei Zăvoranu nu pare să se termine prea curând. O altă asistentă, fostă angajată a vedetei face declarații. 
Cearta ar fi pornit miercuri dimineață când una dintre angajate ar fi venit la clinică să își ceară drepturile salariale. Femeia susține că Alex Ashraf ar fi agresat-o. Partenerul Oanei Zăvoranu are o altă versiune a poveștii și spune că de fapt el ar fi fost cel agresat.


Acum, o altă asistentă vine și face declarații despre comportamentul celor doi. 


”M-am angajat la începutul lunii noiembrie 2020. Eu, de când m-am angajat, ei n-au venit niciodată în clinică, nu i-am văzut. Am lucrat ca asistent medical. În ziua în care m-am certat, pe 5 septembrie 2021, am intrat prima dată în contact cu Oana și cu Alex. Și am mai avut o discuție cu ei pe grup, noi aveam un grup de WhatsApp.


Am primit salariile undeva pe data de 1, fără niciun fel de întârziere. Iar în septembrie, a trecut data de 1, iar managera a scris pe grup că a vorbit cu doamna Oana și ne va da salariile undeva după data de 5. Iar eu am scris pe grup: «Bine, și salariul pe luna aceasta când?», iar Alex m-a făcut cu ou și cu oțet pe grup, că de ce-mi permit eu să-i vorbesc așa!


Acela a fost primul contact cu ei, cu el. După care, pe data de 5 septembrie, când eu eram la muncă. Eram singură, era într-o duminică, iar duminică nu au decât o singură asistentă și un singur om pe recepție, am avut vreo sută și ceva de pacienți, eram terminată. Mă pomenesc cu un apel telefonic. Eu n-am vorbit niciodată cu Oana sau cu Alex, nici măcar nu aveam numărul lor de telefon”, a declarat asistenta pentru CANCAN.RO


Totul ar fi pornit de la discuția ei telefonică cu Oana Zăvoranu. Femeia i-ar fi vorbit vedetei la per tu, iar asta l-a scos din minți pe Alex. Asistenta și-a dat demisia, iar din acea clipă a pornit conflictul dintre ei. Aceasta îi acuză pe cei doi că nu i-ar fi dat banii cuveniți și le-a făcut plângere la ITM. 


„Într-un final, am amenințat că o să chem și televiziunea și a venit managera și mi-a dat o parte din bani. Mi s-a spus că restul o să-l primesc ulterior. Acel ulterior nu a mai existat. Mai am de luat de la ei salariul pe o lună, pe luna septembrie. Mi-au dat pe luna august, banii se dau cu o lună în urmă. Și mai am banii de concediu, eu n-am avut nicio zi de concediu. (...)


Sunt blocată și nu am cum să iau contact cu ei. Le-am făcut plângere la ITM, mai mult de atât ce puteam să fac? Au probleme și comportamentale pentru că, până la urmă, nu așa vorbești cu angajații”, a continuat asistenta. 


Oana Zăvoranu, primele declarații după acuzațiile primite


„Dacă le dădeam niște hăinuțe, «Oooo, doamna Oana!» Nu știu ce i-am spus acelei asistente, tu-ți dai seama câte proaste vin? Nu știu despre cine este vorba, dar îți spun despre ele, cu siguranță că nu se tutuiesc angajații cu mine! Cu siguranță dacă mi-o fi zis Oana în loc de doamna Zăvoranu sau de doamna Oana, i-am adus aminte cu cine vorbește.


Ea poate să mă acuze de ce vrea, să se ducă la Poliție sau în fața Guvernului. Deci îți dai seama, nu le las să se tragă de chiloți cu mine! E nenorocire! Din cauza mea nu merge România bine deloc. Deci pe asta am lămurit-o. Cu siguranță, nu știu despre ce troglodită este vorba”, a spus Oana Zăvoranu pentru sursa menționată mai sus. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel