Nineta Popa, înșelată de soț cu cea mai bună prietenă: "Am primit-o în casa mea și am luat masa împreună"

Data publicării:
Nineta Popa, facebook
Descriere foto: Nineta Popa, facebook

Artista de muzică populară Nineta Popa a fost înșelată de soț cu prietena ei cea mai bună, care îi era și colegă de breaslă.

Îndrăgita interpretă de muzică populară, Nineta Popa a trecut prin momente dificile, după ce soțul acesteia i-a fost infidel. Deși a înselat-o de mai multe ori, artista a reușit să treacă peste infidelitățile soțului și să-l ierte. Dragostea pe care Nineta Popa i-a purtat-o soțului ei a fost mai presus de trădările acestuia, chiar și atunci când a înșelat-o cu cea mai bună prietenă a ei. Este vorba de o colegă de breaslă a artistei pe care aceasta nu a vrut s-o menționeze.

“(…). A fost mare fustangiu, dar acum s-a mai liniștit. Am suferit, dar faptul că a și plecat cu o anumită femeie, se știe, dar socrul meu îmi spunea să nu plec de acasă, că eu am făcut-o. Așa că n-am plecat, iar el s-a întors acasă. Avea de gând să se despartă de mine, doar că nu băgase divorț. Își luaseră apartament prin Cluj, dar tot acasă a venit. Până la urmă, ea a rămas în apartament și i-a dat lui niște bani. Ba chiar, pe ea am și primit-o acasă, am luat masa împreună. Eu nu i-am zis nimic, decât să-mi lase bărbatul în pace, că avea și ea bărbat și copil. Dar de atunci nu s-a mai întâmplat nimic, dacă îl înșelam eu, el nu tolera, dar acum suntem bine, dacă se mai întâmpla, acum nu mai eram împreună”, a mărturisit Nineta Popa în cadrul emisiunii Acces Direct de la Antena 1.

Chiar dacă în prezent lucrurile merg bine în relația celor doi, aceștia dorm în camere separate, motivul fiind unul greu de crezut.

“Nu dormim împreună, ne întâlnim pe hol, zice că mă mișc prea mult în pat noapte și nu poate dormi de mine. De vreo șapte, opt ani dormim separat, el doarme mai mult”, a spus artista.

Pe lângă infidelitățile soțului, Nineta Popa a avut de înfruntat și cele mai grele momente din viața ei, și anume pierderea a două sarcini. De asemenea faptul că nu a putut să devină mamă este cel mai mare regret al artistei.

“Mi-aș fi dorit foarte mult să am copii, dar nu am putut, am avut două sarcini extrauterine”, a adăugat Nineta Popa.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel