Nikole Varga a ridicat juriul în picioare la "Românii au Talent". Andi Moisescu: Suntem foarte onorați că avem parte de un campion mondial pe scenă

Data publicării:
Captură video Facebook/ Românii au Talent
Descriere foto: Captură video Facebook/ Românii au Talent

Nikole Varga a uimit juriul de la "Românii au Talent", printr-un număr unic de dans acrobatic.

Nikole Varga este una dintre concurentele care au ridicat juriul în picioare, în ediția de pe 8 aprilie a emisiunii Românii au Talent. Fetița are doar 12 ani și vine din Tâgul Mureș. Totuși, până la această vârstă, se poate mândri cu participarea la foarte multe concursuri, iar cel mai important fiind și cel la care a câștigat titlul de campioană mondială. Aceasta a prezentat un număr inedit de dans acrobatic care, după cum spune ea, nu este deloc ușor de practic.

"E greu pentru că odată chiar am căzut și în cap. Apoi n-am mai avut curaj curaj să fac anumite mișcări și sunt mai atentă, pentru că nu mai vreau să pățesc așa ceva.", a declarat Nicole, în emisiunea Românii au talent, de pe ProTV. 

Ce au spus jurații

Andi Moisescu a fost cel care a luat primul cuvântul. Juratul a rămas fără cuvinte și s-a simțit onorat pentru faptul că o campioană mondială se află pe scena Românii au Talent.

"A fost un cadou, altfel nu știu cum să-l iau. Ești minunată. Noi suntem foarte onorați că avem parte de un campion mondial pe scenă. ", a fost reacția lui Andi Moisescu.

"Într-adevăr a fost un cadou. Sunt mândră de ce ai realizat. Ai revenit să ne arăți rezultatele tale." , a adăugat și Andra.

"E ceva foarte trist în dansul tău"

Dragoș Bucur a făcut însă o remarcă care a pus-o pe gânduri, pentru un moment, pe tânăra dansatoare. Acesta însă și-a continuat repede ideea, spunând faptul că nu-i vine să creadă că nu a auzit de Nikole Varga până acum.

"E ceva foarte trist în dansul tău, trist este că trebuie să vii la Românii au Talent ca să se afle că ești campioană. Asta e ceva ce nu ar fi trebuit să se întâmple. Lumea ar fi trebuit să te recunoască pe stradă, trebuia să-ți știe deja dansul. Eu ar fi trebuit să știu de tine, pentru că ești o campioană.", a spus și Dragoș Bucur. 

"Din partea mea ai un 10", a spus Mihai Bobonete

"Cu patru de da și un 10 mergi în etapa viitoare. Un asemenea moment, după părerea mea este deasupra oricărei jurizări. Eu mă simt inutil. Mă simt onorat și îi mulțumesc de cadou.", a încheiat Andi Moiescu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel