Niculina Stoican, sunată de presupusa AMANTĂ a soțului ei: Eu am fost mândră

Data actualizării: | Data publicării:
Niculina Stoican, captură foto PRO TV
Descriere foto: Niculina Stoican, captură foto PRO TV

Niculina Stoican a fost sunată de presupusa amantă a soțului ei. Ce i-a spus artista?

Căsnicia Niculinei Stoican a fost pusă la încercare de nenumărate ori, dar artista a știut de fiecare dată cum să gestioneze situația și acum este mai fericită ca niciodată alături de soțul ei. Artista spune că nu este o femeie geloasă și a demonstrat asta chiar când a fost sunată de o domnișoară care se dădea drept amanta soțului ei. Niculina i-a dat tinerei un răspuns care a lăsat-o mască. 


”N-am fost o persoană geloasă și nici soțul meu nu e. Gelozia e începutul posesivității. Cred că pasiunea e o formă insipidă a iubirii. Femeile l-au plăcut și au atras atenția. Eu am fost mândră, pentru că cea care era la brațul lui eram eu.


Am primit telefoane: „Știi, soțul tău mă iubește’. I-am spus: „Foarte bine. Să mă suni să-mi spui că soțul meu te iubește când pe tine o să te cheme Stănescu și pe mine n-o să mă mai cheme Stănescu. Niciodată nu am simțit că se întâmplă ceva. Întotdeauna am fost iubită de soțul meu”, a spus Niculina Stoican la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.


Petrică Mâțu Stoian i-a apărut în vis Niculinei Stoican


”Noi am avut o intelegere pe care eu am respectat-o cuvant cu cuvant! L-am si visat, mi-a spus: sa nu uiti de intelegere!”, a  marturisit Niculina Stoican la Pro TV. 


Niculina Stoican, buna prietenă a regretatului artist, a povestit, în lacrimi, cât de apropiați erau și cum a afectat-o moartea acestuia. 

”Relația mea cu Petre a fost de cu totul altă natură. O relație bazată în primul rând pe locul în care ne-am născut. Noi împreună eram o forță și cream atâtea invidii și atâtea răutăți, că au fost atâția colegi în jurul nostru care nu au făcut nimic altceva toată cariera lor decât să ne despartă, să ne dea la o parte, să nu mai fiu eu, să vină altcineva. Este liberul arbitru, este legea supraviețuirii, ca-n junglă. Cine poate oase roade, cine nu nici carne moale. Eu nu aveam nevoie și nici el. Nu aveam nevoie unul de celălalt să ne susținem pe scenă. Noi eram o forță și separat.”, a mai declarat artista. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel