Niculina Stoican, pusă la ZID de către fani. Ce acuzații i-au fost aduse: „Nu îi pasă ei de omul ăla”

Data publicării:
Niculina Stoican, foto instagram
Descriere foto: Niculina Stoican, foto instagram

Niculina Stoican a primit din nou critici dure din partea fanilor.  Internauții au pus-o la zid.

Niculina Stoican nu scapă de criticile internauților după moartea lui Petrică Mâțu Stoian. Decesul regretatului artist a lăsat un gol imens în sufletele toturor celor l-au cunoscut, dar și celor care i-au ascultat frumoasele melodii. În ciuda zvonurilor apărute legate de prietenia dintre Petrică Mâțu Stoian și Niculina Stoican, se pare că cei doi s-au înțeles foarte bine. Artista a negat faptul că ar fi exdistat vreodată neînțelegeri între ea și regretatul artist.

 

Cu toate astea, Niculina Stoican  a fost criticată dur pe rețelele de socializare după ce a publicat mai multe fotografii pe la filmarile de sărbători. Internauții sunt de părerea că toată lumea l-a dat prea repede uitării pe merele artist, care astăzi nu mai este printre noi.

 „Felicitări pentru emisiune, dar tare repede l-ați uitat pe dragul nostru Petrică Mîțu Stoian”, „Lipsește un om, un singur om… Aș vrea să dedicați cumva acest Revelion lui, maestrului Petrică”, „Ce îi pasă ei de omul ăla, nici cu gașca lui nu mai colaborează, nu se vede?”, „Bună seara, foarte frumos, dar era și mai frumos dacă era și Petrică. Dumnezeu să îl odihnească în pace”, sunt câteva dintre reacțiile internauților.

 

O altă fană a subliniat faptul că Alin Gabriel, fiul de suflet al lui Petrică Mâțu Stoian ar fi trebuit adus în platourile de filmare.

 „Felicitări pentru tot și succes la toți, dar să-l luați și pe Alin Gabriel Matei, că săracul Petrică Mîțu Stoian se va bucura de acolo din Cer dacă vede că îl luați și pe el în locul lui. Să nu-l uităm niciodată pe Petrică al nostru drag… nu îmi vine să cred că nici acum că nu mai este printre noi, vei rămâne în inimile noastre toată viața”, a mai transmis o fană.

 

 

Niculina Stoican, despre relația cu Petrică Mâțu Stoian

După moartea artistului, impresarul Doru Gusman a făcut o serie de declarații șocante. Acesta o acuză pe Niculina Stoican că l-a umilit pe regretatul artist, ea fiind cea care îl teroriza să se pensioneze.


Ce spune Niculina Stoican despre acuzațiile primite și relația pe care o are cu impresarul Doru Gusman: 


"Nu am avut nicio ceartă cu Petre, nu ne-am certat niciodată, nu s-a întâmplat absolut nimic. Declarațiile altor persoane nu mă privesc, și le asumă, fac ce consideră de cuviință. Eu nu sunt certată cu nimeni, ca drept dovadă dumnealui a fost aseară, când Petre a fost aici la Ansamblu Folcloric Maria Tănase, a venit, a stat cât a considerat de cuviință dumnealui împreună cu familia. Au plecat, au venit, au rămas cei care au rămas, deci de unde discuțiile astea pe care le spune dumnealui?! Ce pot să comentez eu? Ce face, pentru mine nu are relevanță. Nu am cum să comentez.


Eu sunt manager de instituție. Eu nu pot să comentez hotărârile pe care le iau cu terțe persoane decât în cadrul instituției sau cu superiorii mei. Am luat legătura cu familia, însemnând sora lui, și am întrebat dacă este de acord să fie măcar o zi depus Petre la sediul instituției. I-am dat timp de gândire, s-au gândit, s-au sfătuit în familie și mi-a spus da, este de acord. De aici, eu am făcut demersurile necesare ca să-l aduc în instituție. Restul, de unde să știu eu de unde sunt nemulțumirile astea.", a declarat Niculina Stoican pentru WoWbiz.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel