Niculina Stoican, primele declarații în scandalul cu Doru Gusman: „Eu nu sunt certată cu nimeni”

Data publicării:
Niculina Stoican, foto instagram
Descriere foto: Niculina Stoican, foto instagram

Niculina Stoican a oferit noi detalii despre cearta cu impresarul regretatului artist Petrică Mâțu Stoian. 

Scandalul dintre Niculina Stoican și impresarul regretatului artist Petrică Mâțu Stoian continuă. Doru Gusman a făcut o serie de acuzații grave la adresa artistei. 


După moartea artistului, impresarul Doru Gusman a făcut o serie de declarații șocante. Acesta o acuză pe Niculina Stoican că l-a umilit pe regretatul artist, ea fiind cea care îl teroriza să se pensioneze.


Ce spune Niculina Stoican despre acuzațiile primite și relația pe care o are cu impresarul Doru Gusman: 


"Nu am avut nicio ceartă cu Petre, nu ne-am certat niciodată, nu s-a întâmplat absolut nimic. Declarațiile altor persoane nu mă privesc, și le asumă, fac ce consideră de cuviință. Eu nu sunt certată cu nimeni, ca drept dovadă dumnealui a fost aseară, când Petre a fost aici la Ansamblu Folcloric Maria Tănase, a venit, a stat cât a considerat de cuviință dumnealui împreună cu familia. Au plecat, au venit, au rămas cei care au rămas, deci de unde discuțiile astea pe care le spune dumnealui?! Ce pot să comentez eu? Ce face, pentru mine nu are relevanță. Nu am cum să comentez.


Eu sunt manager de instituție. Eu nu pot să comentez hotărârile pe care le iau cu terțe persoane decât în cadrul instituției sau cu superiorii mei. Am luat legătura cu familia, însemnând sora lui, și am întrebat dacă este de acord să fie măcar o zi depus Petre la sediul instituției. I-am dat timp de gândire, s-au gândit, s-au sfătuit în familie și mi-a spus da, este de acord. De aici, eu am făcut demersurile necesare ca să-l aduc în instituție. Restul, de unde să știu eu de unde sunt nemulțumirile astea.", a declarat Niculina Stoican în exclusivitate pentru WoWbiz.ro.


Care au fost acuzațiile aduse de impresarul regratatului Petrică Mâțu Stoian?


"El a plecat de la Ansamblul Maria Tănase supărat, foarte supărat! Și a plecat din cauza ei, din cauza Niculinei Stoican. Pentru că îl teroriza, îl umilea. Nu s-a dus la un spectacol sau ceva, i-a făcut adresă la primărie, primăria i-a tăiat ziua. Mi-a spus: "Nu mai suport".
El s-a pensionat din cauza ei, să scape de ea, să nu o mai vadă. Astea sunt cuvintele lui: "Nu vreau să o mai văd. Nu suport să mă umilească ea". Știe toată lumea, știu cântăreții mari. Nu îl lasă acum, nici mort, în pace, vrea să se răzbune, nu știu", a declarat Doru Gusman, în direct la Oltenia TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel