Niculina Stoican vrea să îl dea în judecată pe impresarul lui Petrică Mîțu Stoian, după declarațiile acestuia: „Se va veni cu probe, cu dovezi, așa cum trebuie să se facă”

Data actualizării: | Data publicării:
Niculina Stoican, captura foto La Măruță
Descriere foto: Niculina Stoican, captura foto La Măruță

Niculina Stoican vrea să pună capăt acuzațiilor primite de la fostul impresar al lui Petrică Mâțu Stoian. Artista amenință că va merge în instanță. 

Niculina Stoican a primit multe acuzații zilele trecute din partea fostului impresar al lui Petrică Mâțu Stoian. Bărbatul afirmă că artista l-ar fi umilit pe regretatul artist de față cu toată lumea și ea ar fi fost cea care l-a împins către pensionare. 


Niculina Stoican a mers în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV și a vorbit despre acest scandal. Artista susține că aceste acuzații sunt false și va merge în instanță pentru a face dreptate. Niculina Stoican îi cere lui Doru Gusman dovezi și afirmă că ea avea o relație foarte bună cu regretatul artist, ba mai mult erau ca o familie, nu doar prieteni. 


„Mi-e greu. Poate eu sunt ultima care ar fi trebuit sa spun ca mi-e greu, familia este cea mai afectată. Noi ne-am născut aproape în același loc, ne-am început cumva cariera împreună. Tot parcursul nostru se leagă intr-un fel sau altul. Petre pentru mine nu a fost un prieten, ci dincolo de această prietenie, a fost familie. Noi eram în primul rând sprijin unul pentru altul. Nu conta că aveam concerte, că o să cântăm sau nu. Noi ne bucuram de realizările noastre împreună. Noi niciodată nu am defilat cu relația noastră”, a spus Niculina Stoican în emisiunea de la Pro TV. 


Aceasta a arătat și ultimele conversații pe care le-a avut cu regretatul artist pentru a nega afirmațiile făcute de Doru Gusman. 


„Din mesajele prezentate vi se pare că noi doi am fi fost certați? Nu. Vreau ca oamenii să înțeleagă. Ne ciondăneam pe diverse lucruri, dar chestii normale. Niciodată să nu ne vorbim, să ne purtăm ură sau ceva. Vă spun cu lacrimi în ochi, nu pot să cred că nu o să-i mai aud vocea, glumele, râsul. Erau atâtea lucruri frumoase care se întâmplau între noi”, a mai spus artista. 


Niculina Stoican spune că îl va da în judecată pe fostul impresar al lui Petrică Mâțu Stoian pentru toate afirmațiile pe care le-a făcut atât despre ea, cât și despre Ansamblul Folcloric Maria Tănase, pe care ea îl conduce. 


„S-au adus injurii instituției pe care o conduc, mie ca om. Vom face demersurile necesare din punct de vedere juridic. Se va veni cu probe, cu dovezi, așa cum trebuie să se facă”, a completat Niculina.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel