Niculina Stoican, cadou inedit pentru Nicolae Botgros. Artista a reușit să-l emoționeze până la lacrimi: „Am crezut că mă lasă picioarele, mai ales când am văzut reacția lui”

Data publicării:
Sursa foto: Niculina Stoican și Nicolae Botgros, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Niculina Stoican și Nicolae Botgros, instagram

Niculina Stoican a reușit să-l emoționeze pe Nicolae Botgros, după ce i-a oferit un cadou inedit. 

Niculina Stoican a reușit să-l impresioneze pe colegul său de breaslă, Nicolae Botgros, după ce i-a oferit un cadou special, la unul dintre spectacolele organizate în luna martie, pentru frumoasa vârstă 70 de ani pe care acesta a împlinit-o în ianuarie. 

Niculina Stoican, cadou inedit pentru Nicolae Botgros

Mai exact, Niculina Stoican i-a oferit lui Nicolae Botgros o paporniță, dar și un zaibăr oltenesc și o hartă specială a României. Artista a povestit cum a reacționat bunul său prieten. 

„Am ieșit în scenă și i-am dus din partea noastră, a instituției și a Primăriței noastre, doamna Olguța Vasilescu, un dar. Am avut pachet aniversar, pentru că noi, anul trecut, am împlinit 30 de ani. Și eu, în pachetul acela aniversar, am avut ceva aparte. Am făcut o hartă a României și am delimitat Oltenia și am scris: 'Craiova 30 de ani de Ansamblul Maria Tănase'.

În pachetul acela era zaibărul oltenesc… Era o paporniță, un vinil și harta aceasta. Eu am scos harta. Și când i-am dăruit pachetul pe scenă și am ținut eu discursul, i-am dat și harta maestrului Botgros. Am crezut că mă lasă picioarele de emoție, mai ales când am văzut reacția lui', a declarat Niculina Stoican, pentru viva.ro.

Niculina Stoican: „Eu am știut că va reacționa așa'

„I-au mai dat și alții tot felul de diplome omagiale. Nu a ținut discurs la niciunul dintre ei. La mine a fost altceva. Eu am știut că va reacționa așa. Și a ținut un discurs și a spus: 'Să știe toată lumea că eu nu am bătut toba'. Adică toba este un instrument de sine stătător, mai ales pentru parte de Moldova, și mă refer la Moldova noastră. 'Nu am bătut toba niciodată rusește, în ucraineană sau în orice altă limbă, decât românește. Să țineți minte și să nu uitați niciodată: Orchestra Lăutarii cântă românește!'.

Asta a spus Nicolae Botgros la spectacol. Mie nu mi-a rămas din spectacolul acesta decât acest episod cu Nicolae Botgros. Pentru harta aceea, pe care i-am dat-o eu!', a povestit pentru viva.ro, Niculina Stoican.

Nicolae Botgros și-a pierdut soția, în urmă cu un an jumătate

Nicolae Botgros nu și-a revenit încă după moartea soției sale, care s-a stins din viață în anul 2021, din cauza unei boli grave. Cunoscuta artista a murit la vârsta de 68 de ani, boala care a pus-o la pământ fiind cancerul. Fiul acesteia declara atunci faptul că mama sa suferise mai multe intervenții, pentru a se face bine, însă niciuna nu a dat rezultat. 

“A avut probleme la colon, cancer, și în urma operațiilor nu și-a mai revenit, nu știu exact cauza, probabil inima. Ea a fost operată de trei ori timp de o săptămână”, a declarat, cu lacrimi în ochi, Corneliu Botgros, violonist în cadrul Orchestrei de muzică populară „Lăutarii”, pentru 6TV, potrivit impact.

Nicolae Botgros nu vrea să-și mai refacă viața

Nicolae Botgros și Lidia Bejenaru au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 50 de ani. Tocmai din acest motiv, artistul a declarat în urmă cu ceva timp faptul că nu crede că-și va mai putea reface viața niciodată, ba mai mult, acesta susține că timpul nu va șterge rana uriașă și golul care a rămas în inima lui.

”Nu cred. Niciodată. Această durere, această pierdere este imensă, prea mare este, ca să vorbim despre așa ceva. Cu toate că se vorbește că timpul va vindeca. Nu cred. Eu văd, cu cât trece timpul mai mult, mai greu mi se face.”, a spus el într-o emisiune TV, potrivit spynews.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel