Niculina Stoian a împlinit 50 de ani. Cum sărbătorește interpreta de muzică populară

Data actualizării: | Data publicării:
Niculina Stoican, foto instagram
Descriere foto: Niculina Stoican, foto instagram

Niculina Stoican a dezvăluit cum petrece de ziua ei

Niculina Stoican este născută pe  9 decembrie 1970, la  Balta, județul Mehedinți. Este o interpretă de muzică populară din Oltenia și solistă a Ansamblului folcloric „Maria Tănase” din Craiova. Este fiica Angelicăi Stoican, interpretă de muzică populară din Mehedinți .

Niculina Stoican a făcut parte din juriul emisiunii „Vreau să fiu mare vedetă”, de la Antena 1. De asemenea, ea a prezentat reality show-ul ”Te vreau lângă mine” de la Kanal D. În prezent, este jurat al talent-show-ului de folclor prezentat de Iuliana Tudor, „Vedeta Populară”, de la TVR1. 

Astăzi, la vârsta de 50 de ani, vedeta a transmis un mesaj despre starea ei, despre cum se simte și despre ce își mai dorește de la viață

”Încă un an merge mai departe, trece de mine și se așază frumos în albumul amintirilor mele, când alb-negru, când color... Nu-mi pare rău, nu simt anii, am aripile deschise spre cer și forța de a trăi fericită. Nu mă uit peste umăr și nu socotesc înfrângerile. Am învățat să iau de la oameni ce este bun, fără a le cere imposibilul.Sunt recunoscătoare pentru tot ce am trăit până acum: pentru experiențe, pentru emoții, pentru întâmplările care mi-au călit răbdarea, pentru neprevăzutul care mi-a dat peste cap planurile, dar mi-a deschis noi orizonturi. Pentru oamenii care în timp au rămas lângă mine, pentru cei care au plecat sau au rămas în urmă...Azi, sunt sunt fericită! Sunt înconjurată de IUBIRE, de admirație, de prețuire și de frumos din partea familiei, a prietenilor, dar mai ales, din partea voastră, publicul meu drag, bun și frumos! Vă mulțumesc și mă înclin, cu respect, în fața voastră”, a transmis vedeta pe contul ei de facebook.

Mai mult, aceasta a dezvăluit cum petrece astăzi, de ziua ei. 

”Astăzi împlinesc  25 de ani, deoarce la Târgu-Jiu nu se trece de 25 de ani, ca spirit și ca orice vrei tu. Astăzi mă întâlnesc cu câțiva prieteni de la Târgu -Ji, la o terasă, o sa bem ceva tare ca să ne încălzim puțin, să mai bârfim puțin, așa ca între prieteni”, a spus vedeta într-o conversație telefonică cu Cătălin Măruță, în direct în emisiunea acestuia. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel