Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, infectat cu SARS-COV-2. Medicii nu au știut de diagnostic să-i pună: "Nu știau ce am"

Data actualizării: | Data publicării:
Nicu Covaci, sursa instagram
Descriere foto: Nicu Covaci, sursa instagram

Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, a făcut dezvăluiri incredibile, după ce anul trecut a fost infectat cu SARS-COV-2.

Nicu Covaci a mărturisit că a contractat virusul care a împânzit o lume întreagă, anul trecut, în ianuarie, când în România nu se știa de această boală. Atât el cât și partenera lui de viață au avut simptome specifice virusului SARS-CoV-2.

Liderul trupei Phoenix, a mers la spital, în Timișoara, însă medicii nu au știut ce diagnostic să îi pună. Nicu Covaci a stat internat în spital două zile, după care a decis că este cel mai bine pentru el să meargă acasă.

„Eu şi partenera mea de viaţă am avut COVID, anul trecut, în ianuarie. Eram la Timişoara. Sigur că atunci nu se ştia de COVID, dar simptomele erau cele pe care le ştim acum pentru acest virus. Am fost dus cu salvarea şi două zile am fost internat la . Şi nu ştiau ce am, că e pneumonie, că e nu ştiu ce.”, a declarat Nicu Covaci, potrivit adevarul.ro.

Deși starea lui nu era una bună, Nicu Covaci a decis să plece din spital, pe semnătură.

„Dar eu m-am luptat, sunt şi scafandru, nu mă dau bătut aşa uşor, deşi aveam 73 de ani. Voiau să mă ţină, să-mi facă, să-mi dreagă, dar m-am supărat, m-am suit într-un avion şi am venit acasă, în Spania. Aici e verde, am marea în faţa casei, am muntele în spate şi sunt înconjurat de o pădure de pini”, a mai spus Nicu Covaci pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel