Nicoleta Voicu, dezvăluiri cutremurătoare. Cum a ajuns artista să se certe cu părinții adoptivi din cauza lui Gheorghe Turda

Data publicării:
Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu. Foto Facebook.
Descriere foto: Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu. Foto Facebook.

Nicoleta Voicu a vorbit despre drama prin care a trecut, din cauza fostului ei iubit, Gheorghe Turda.

Probleme par că se țin în lanț pentru Nicoleta Voicu. Recent, îndrăgita artistă de muzică populară a povestit la Antena Stars drama prin care a trecut în urmă cu câteva uni din cauza fostului ei iubit, Gheorghe Turda.

După despărțirea cu scandal de Gheorghe Turda a urmat un alt moment dificil, și anume, respingerea fiului ei. Problemele nu s-au oprit aici, astfel că, artista  a mărturisit că timp de jumătate de an nu a vorbit cu părinții săi adoptivi din cauza lui Gheorghe Turda. Nicoleta Voicu a povestit că părinții ei au fost întotdeauna de partea lui Gheorghe Turda, iar pe ea nu au susținut-o deloc.

„Am o situație în care nici cu părinții, nici cu copilul meu nu am niciun fel de relație. Cu părinții mei nu sunt într-o relație pentru că atât i-am rugat să rupă legătura cu persoana care m-a denigrat. Și nu înțeleg legătura lor. Am avut o perioadă de șase luni în care nu am vorbit. Nu am putut să le demonstrez că partea de adevăr e la mine. Că am primit niște mesaje tendențioase, în care eram jignit, denigrată. Cred că au dat dreptate pentru că relația cu care m-am afișat în spațiul public a fost un minus. (...) Și i-am zis mamei să înceteze că nu pot accepta persoana asta. Nu pot găsi motivul pentru care m-a atacat”, a spus artista de muzică populară la Antena Stars.

Cu toate astea, Nicoleta Voicu a mărturisit că i-a iertat pe părinții ei, în vârstă de 83 de ani, chiar dacă atitudinea lor a afectat-o extrem de mult.

„Am fost anul trecut la părinți, după ce 6 luni nu am vorbit. Am sperat că au înțeles că mă doare. Orice făceam, aduceau persoana respectivă în discuție. Au 83 de ani ambii părinți și i-am rugat să nu îl mai pomenească. E o dependență de el. Cât de mult a fost omul ăsta în viața lor”, a spus Nicoleta Voicu pentru Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel