Nicoleta Voicu, clipe de groază trăite alături de Gheorghe Turda. Dezvăluirile artistei: "M-am tăvălit pe jos"

Data publicării:
Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu. Foto Facebook.
Descriere foto: Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu. Foto Facebook.

Nicoleta Voicu a vorbit despre momentele grele prin care a trecut alături de Gheorghe Turda.

Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda au format unul dintre cele mai controverste cupluri din showbizul românesc. Povestea de dragoste dintre ce doi a fost cu suișuri și coborâșuri. După ce au ales să meargă pe drumuri separate, cei doi au pornit un adevărat război, în care își aruncă săgeți usturătoare.

Recent, Nicoleta Voicu a făcut dezvăluiri șocante despre relația pe care a avut-o cu Gheorghe Turda. Aceasta a trecut printr-un episod care a marcat-o profund.

„ La pământ eram, cu bagajele făcute. O imagine mai deplorabilă a unei femei care pleacă dintr-o căsnicie înfrântă nu există, nici în ochii copilului, nici în sufletul acelei femei. Acum 3 ani, în 2019, am stat un an împreună. Am venit noaptea, mi-era rușine să mă întorc înfrântă. Au fost multe plecări de care presa nu a știut”, a povestit Nicoleta Voicu, la Antena Stars.

Mai mult decât atât, artista a mărturisit că a fost dată afară din casă de Gheorghe Turda în nenumărate rânduri. Clipele de groază trăite lângă interpretul de muzică populară au afectat-o pe Nicoleta Voicu, motiv pentru care nu crede că va mai putea să cunoască vreun bărbat cu care să vrea să-și facă o familie.

„ Au fost și momente în care mă dădea afară din casă.  M-am întors noaptea cu sacii cu haine. A doua zi a trebuit să mă mobilizez. Am plâns, m-am tăvălit pe jos. Mi-au trebuit câteva luni să îmi revin.(...) Am bocit zile întregi. Și am zis că în momentul în care plec, nu mă mai întorc. Dacă aș mai trece printr-o mocirlă ca cea în care am trecut de 2 ori nu o dată, nu aș mai accepta nimic.

De multe ori simt că eu nu voi mai avea o relație, tocmai pe acest considerent. Că mă voi retrage într-o viață departe... de pustnic. Sunt zile când nu simt nevoia de comunicare, ci doar de liniște”, a spus Nicoleta Voicu, pentru sursa citată.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel