Nicoleta și Iuliana Luciu, adevărul despre relația cu tatăl lor, care le-a distrus copilăria. Ce spune Ion Luciu despre fetele lui

Data actualizării: | Data publicării:
Nicoleta și Iuliana Luciu, sursa instagram
Descriere foto: Nicoleta și Iuliana Luciu, sursa instagram

Surorile Luciu au avut parte de momente de groază, în copilărie, din cauza tatălui lor, Ion Luciu, care avea patima alcoolului. Acum, bărbatul a mărturisit ce relație are cu fetele lui.

Nicoleta și Iuliana Luciu au amintiri triste din copilărie și asta pentru că tatăl lor, Ion Luciu, avea patima alcoolului. Nicoleta Luciu a încerat să-l scape pe tatăl ei de acest viciu, ducându-l adesea la medici. Acum, Ion Luciu a declarat că nu se mai atinge de pahar și că a scăpat de patima băuturii.

„Sunt bine, am probleme cu mijlocul, mai exact am hernia de disc, mă doare tare! Este caz de operație, dar nu mă operez, îmi este frică. Mișcare fac, da, merg pe jos și mă ajută mult asta. M-am lăsat și de alcool, din cauza problemelor de sănătate, am avut o perioadă în care am consumat, recunosc, dar acum nu mai beau din cauza bolilor”, a declarat Ion Luciu pentru Impact.ro.

Bărbatu a mai declarat că are o relație foarte bună cu fetele lui, care îl mai vizitează, uneori.

„Fetele mă ajută și ele, dar, na, fiecare e pe drumul ei, Iuliana e cu serviciul, Nicoleta, cu nepoții. Ultima dată mi-am văzut nepoții acum trei sau patru ani și m-am bucurat enorm. Pe fete le-am văzut acum vreo lună, au venit amândouă la mine, cu de toate, mi-au cumpărat chiar prea multe”, a mai spus Ion Luciu pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel