Nicoleta Nucă, probleme de sănătate. Ce s-a întâmplat cu vedeta la scurt timp după începerea filmărilor "Bravo ai stil!"

Data publicării:
Nicoleta Nuca, foto Instagram
Descriere foto: Nicoleta Nuca, foto Instagram

Nicoleta Nucă a început filmările pentru noul sezon al emisiunii „Bravo, ai stil” și se confruntă și cu câteva probleme de sănătate.

Nicoleta Nucă este una dintre participantele noului sezon  "Bravo ai stil!". Filmarile au început deja, iar artista a mărturisit că este foarte multă agitație. Totodată, aceasta le-a dezvăluit fanilor și motivul pentru care nu mai este la fel de activă pe rețelele de socializare. Se pare că Nicoleta Nucă se confruntă cu câteva probleme de sănătate.

„Pe lângă asta, un alt motiv pentru am fost și sunt mai absentă pe social media e faptul că de ceva zile mă confrunt cu niște probleme de sănătate, care mă dezechilibrează și mă deconcentrează foarte mult de la ceea ce fac și îmi doresc să fac. Încerc să concentrez toată energia care îmi mai rămâne, dar acolo unde este nevoie de ea.

Nu este nimic atât de grav, încât să fiu nevoită să merg la spital, dar starea mea este suficient de slăbită, încât nu pot da randament maxim în activitățile mele. Pentru mine sunt destul de stresante și frustrante situațiile în care corpul meu nu are toate motoarele pornite și nu sunt eu în controlul lui în totalitate. Pentru un control freak – obsedat de control – este debusolant…”,  a spus Nicoleta Nucă.

 

Se pare că problemele cu care se confruntă artista sunt din cauza oboselii acumulate în ultima perioadă. Cu toate astea, Nicoleta Nucă le-a spus fanilor că nu o să cedeze așa ușor și că va face fața tuturor problemelor.

„Cu siguranță, astfel de situații sunt un semnal de alarmă să fiu mai atentă în aceea ce privește sănătatea mea și să nu fac rabat de la lucrurile esențiale și necesare pentru funcționarea optimală a corpului meu, cum ar fi somnul, hidratarea suficientă, alimentația cât mai echilibrată și mișcarea.

Dar, nu-i nimic! Îmi revin eu cât ai clipi în forță și abia aștept să înceapă difuzarea emisiunii și să vedeți și voi ce se întâmplă la BAS în acest an!”, a mai spus Nicoleta Nucă.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel