Nicoleta Nucă, pe patul de spital după ce s-a întors din vacanță. Ce s-a întâmplat cu artista: „M-am pricopsit...”

Data publicării:
Sursa foto: Nicoleta Nucă, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Nicoleta Nucă, Instagram

Nicoleta Nucă a ajuns din vacanță direct pe patul de spital. Artista a povestit ce s-a întâmplat cu ea.

Nicoleta Nucă a fost într-o binemeritată vacanță în Italia, alături de iubitul său. Nici nu s-a întors bine, că artista deja s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate. Vedeta este foarte activă pe rețelele de socialziare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. 

În ultima perioadă, Nicoleta Nucă nu a mai fost la fel de activă pe rețelele de socializare, iar fanii s-au îngrijorat pentru artistă. Ulterior, aceasta le-a mărturisit fanilor că absența sa se datorează unei răceli de toată frumusețea. Artista a povestit că a stat foarte mult în vacanță cu aerul condiționat pornit.

Nicoleta Nucă: „Tușesc și mă doare în gât și abia vorbesc”

"Știu că sunt ceva mai absentă zilele astea pe story, dar m-am întors din vacanță cu o răceală zdravănă de tot... Tușesc și mă doare în gât și abia vorbesc. Fiind extrem de cald în Italia, am abuzat la greu de aerul condiționat din mașină și de apa rece. Transpirată și încălzită fiind când urcam în mașină, apa și aerul rece au fost "Cireașa de pe tort" și m-am pricopsit cu o răceală cum de foarte multă vreme n-am mai avut. Dar mă tratez eu și revin cu forțe proaspete cât de curând.", a mai explicat Nicoleta Nucă pe contul ei personal de Instagram.

Nicoleta Nucă NU își face nunta în România

Nicoleta Nucă urmează să își organizeze cel mai important eveniment din viața ei și, anume, nunta. Artista spune însă că nu se grăbește deloc să facă acest lucru, pentru că vrea ca toate detaliile să fie puse bine la punct. Totuși, lista de invitați este extrem de restrânsă, spune ea, fiind formată din cei mai apropiați prieteni, dar și din familie. Acest lucru îi permite vedetei să își mai împlinească un vis și să își organizeze nunta în altă țară, și nu în România.

„Nu ne grăbim și nici nu punem presiune pe chestia asta, adică nu am stabilit (...). În momentul în care vom reuși să punem cap la cap toate detaliile pe care ni le dorim în privința acestui eveniment atunci o vom face. (...) Adevărul este că, pur și simplu, ne place foarte mult (nr. Italia). Eu am și locuit în Italia mulți ani și este o țară care ne place (...) Pe lângă asta, pentru că ne dorim un eveniment foarte, foarte micuț și doar cu oameni apropiați, vrem să ne bucurăm de această intimitate cât se poate de mult”, a mărturisit Nicoleta Nucă, potrivit spynews.

Ce rochie de mireasă își dorește Nicoleta Nucă

Nicoleta Nucă este destul de indecisă, în ceea ce privește rochia de mireasă. Chiar dacă, pe de o parte și-ar dori una extrem de lejeră, pe de altă parte, aceasta vrea ceva inedit, spectaculos, care să o pună în evidență în acest unic eveniment din viața ei.

„Tot ce mă interesează este ca locația să fie cum îmi doresc eu și rochia. Jonglez între o rochie foarte simplă și foarte comodă, dar totodată am momente în care zic „E o dată în viață nunta, adică trebuie să fiu cea mai frumoasă” (...) Vreau să fie o rochie doar a mea, adică nimeni să nu o mai poarte”, a adăugat vedeta.

Care sunt ritualurile de frumusețe ale vedetei

"Primul lucru pe care-l fac dimineața este să mă spăl pe față, după care îmi aplic un serum, pentru că de-a lungul serii pielea devine mai uscată și trebuie să-l hidratăm. Apoi îmi pun o cremă, după care încă o cremă de ochi și, abia apoi, încep să mă machiez. Îmi pun un fond de ten pentru protecție și pentru înfrumusețare.", a declarat Giulia Nahmany, în emisiunea "Vorbește Lumea", de pe ProTV. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel