Nicoleta Nucă NU își face nunta în România. Ce țară a ales vedeta: Ne place foarte mult

Data publicării:
Sursa foto: Nicoleta Nucă, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Nicoleta Nucă, Instagram

Nicoleta Nucă urmează să își organizeze nunta curând, însă aceasta nu a ales România ca principală opțiune.

Nicoleta Nucă urmează să își organizeze cel mai important eveniment din viața ei și, anume, nunta. Artista spune însă că nu se grăbește deloc să facă acest lucru, pentru că vrea ca toate detaliile să fie puse bine la punct. Totuși, lista de invitați este extrem de restrânsă, spune ea, fiind formată din cei mai apropiați prieteni, dar și din familie. Acest lucru îi permite vedetei să își mai împlinească un vis și să își organizeze nunta în altă țară, și nu în România.

„Nu ne grăbim și nici nu punem presiune pe chestia asta, adică nu am stabilit (...). În momentul în care vom reuși să punem cap la cap toate detaliile pe care ni le dorim în privința acestui eveniment atunci o vom face. (...) Adevărul este că, pur și simplu, ne place foarte mult (nr. Italia). Eu am și locuit în Italia mulți ani și este o țară care ne place (...) Pe lângă asta, pentru că ne dorim un eveniment foarte, foarte micuț și doar cu oameni apropiați, vrem să ne bucurăm de această intimitate cât se poate de mult”, a mărturisit Nicoleta Nucă, potrivit spynews.

Ce rochie de mireasă își dorește Nicoleta Nucă

Nicoleta Nucă este destul de indecisă, în ceea ce privește rochia de mireasă. Chiar dacă, pe de o parte și-ar dori una extrem de lejeră, pe de altă parte, aceasta vrea ceva inedit, spectaculos, care să o pună în evidență în acest unic eveniment din viața ei.

„Tot ce mă interesează este ca locația să fie cum îmi doresc eu și rochia. Jonglez între o rochie foarte simplă și foarte comodă, dar totodată am momente în care zic „E o dată în viață nunta, adică trebuie să fiu cea mai frumoasă” (...) Vreau să fie o rochie doar a mea, adică nimeni să nu o mai poarte”, a adăugat vedeta.

Care sunt ritualurile de frumusețe ale vedetei

"Primul lucru pe care-l fac dimineața este să mă spăl pe față, după care îmi aplic un serum, pentru că de-a lungul serii pielea devine mai uscată și trebuie să-l hidratăm. Apoi îmi pun o cremă, după care încă o cremă de ochi și, abia apoi, încep să mă machiez. Îmi pun un fond de ten pentru protecție și pentru înfrumusețare.", a declarat Giulia Nahmany, în emisiunea "Vorbește Lumea", de pe ProTV. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel