Nicoleta Nucă, adevărul despre operațiile estetice: „Unele femei nu mai arată a ființe umane”

Data publicării:

Nicoleta Nucă a vorbit despre presiunea care atârnă pe umerii persoanelor publice și despre cum vede ea operațiile estetice, într-o lume în care perfecțiunea este tot mai departe de naturalețe.

Nicoleta Nucă și-a spus cuvântul pe piața muzicală și a reușit să cucerească publicul încă de la primele apariții. Acum, artista are în față o nouă provocare: vrea să cucerească și lumea fashionului, prin participarea în emisiunea „Bravo, ai stil”, de la Kanal D. 


Frumoasa artistă a acordat un interviu pentru revista VIVA, în care a vorbit despre schimbările de look prin care a trecut de-a lugul vremii, dar și despre cum vede ea fenomenul operațiilor estetice. 


„Cred că trăim într-o lume în care presiunea față de felul în care arăți este foarte mare și din acest motiv se ajunge la body shaming foarte agresiv în ziua de astăzi. Persoanele ajung să recurgă la foarte multe operații estetice. Nu sunt împotriva lor, atâta timp cât sunt făcute cu măsură, dar, în unele cazuri, merg într-o extremă, unele femei nu mai arată a ființe umane doar din dorința de a atinge acea „perfecțiune pe care o vedem în social media.

Realitatea este alta și mi-ar plăcea să acceptăm faptul că toate femeile, chiar și cele care arată perfect, au și ele, poate, celulită sau acnee. Eu nu pot spune că sunt genul de om care s-a lăsat influențat de părerea celor din jur.

Mi-am schimbat lookul de nenumărate ori pentru că așa am vrut eu. M-am tuns scurt, pentru că mie îmi place foarte mult așa, deși au existat păreri că o femeie trebuie să aibă părul lung. Dar am simțit de multe ori presiune mai ales prin felul în care oamenii își exprimă părerile.

Online-ul este un mediu foarte agresiv și mi se pare că devine din ce în ce mai nociv, nu doar pentru persoanele publice, ci și pentru oamenii normali care urmăresc secvențele de comentarii răutăcioase și, mai ales, pentru generația tânără. Dar niciun lucru pozitiv nu vine fără reversul medaliei”, a declarat Nicoleta Nucă pentru revista VIVA. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel