Nicoleta Nucă a fost cerută în căsătorie. Anunțul a fost făcut chiar de artistă: ”Te iubesc!”

Data publicării:
Nicoleta Nucă, sursa instagram
Descriere foto: Nicoleta Nucă, sursa instagram

Nicoleta Nucă este în culmea fericirii. Frumoasa artistă a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei.

Nicoleta Nucă a avut parte de cea mai frumoasă zi din viața ei. Artista a plecat într-o vacanță alături de iubitul ei, în Instanbul, fără să se gândească la ce urmează să se întâmple. După mai bine de trei ani, iubitul artistei și-a luat inima în dinți și a făcut pasul cel mare. Cadrul în care cei doi și-au unit destinele a fost unul de poveste.

Se pare că Alex Ursache avea planul deja făcut din țară, așteptând doar momentul oportun să își ceară iubita în căsătorie.

La scurt timp după ce Nicoleta Nucă a spus cel mai mare și sincer DA din viața ei, aceasta nu a putut să țină secret acest eveniment, motiv pentru care a împărtășit cu fanii ei câteva fotografii cu inelul pe care îl poartă pe deget.Artista a mărturisit că astăzi, trei august, a spus cel mai sincer ”DA” din viața sa, visând de acum încolo la o viață în doi, alături de omul pe care-l iubește și care o face cea mai fericită femeie.

”Am spus DA! Te iubesc, Alex Ursache!”, a fost mesajul ce a însoțit fotografiile de colecție în care Nicoleta Nucă radiază de fericire și etalează cu mândrie inelul abia primit de la bărbatul cu care se vede până la adânci bătrâneți., a spus Nicoleta Nucă pe rețelele de socializare.

Fanii și apropiații artistei nu au stat prea mult pe gânduri și i-au felicitat pe cei doi pentru acest pas important din viața lor.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicoleta Nuca (@nicoletanuca)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel