Nicoleta Nucă, despre perioada dificilă prin care a trecut: ”Stresul a făcut să îmi cadă părul”

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Căderea părului este o problemă cu care se confruntă atât bărbații, cât și femeile. Atunci când  factorul ereditar și îngrijirea necorespunzătoare ies din discuție, pierderea unui număr mare de fire de par ne poate oferi informații despre starea organismului.

Căderea părului poate fi un simptom al unei afecțiuni și poate fi interpretat ca un semnal de alarmă dat de organism. Nicoleta Nucă, invitată la interviurile SPECTACOLA de wekeend, a decis să vorbescă deschid despre căderea părului. 

”Căderea părului este un procedeu absolut normal cu care ne confruntăm măcar o dată în viață și  este normal să scoatem la suprafață acest văl de mister de pe aceste teme, pentru ca oamenii să știe și să înțeleagă că nu este o rușine și că există soluții pentru orice problemă” a spus Nicoleta Nucă pentru Spectacola. 

Ca orice artist, Nicoleta Nucă s-a confrutat și ea cu o astfel de problemă. 

”În cazul meu stresul este factorul principal. Vara aceasta am observat că a început să îmi cadă din ce în ce mai mult. Această cauză m-a împins să apelez la câțiva specialiști, unde am fost supusă sub un tratament de câteva luni. În cazul meu, nu pot să spun că am ajuns în cazul să se observe. Eu mereu merg pe principiul că mai bine este să previ decât să ajungi în ultima fază a problemei, când practic câteodată nimic nu mai poate fi rezolvat”.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel