Nicoleta Luciu, desființată de fani, după ultima ei apariție: „Arată jalnic. Refuz să cred că este ea”

Data publicării:
Sursa foto: Nicoleta Luciu, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Nicoleta Luciu, Facebook

Nicoleta Luciu își dorește să revine în lumina reflectoarelor, însă fanii nu i-au oferit susținerea la care se aștepta, în ultima ei apariție mondenă. 

Nicoleta Luciu era considerată una dintre cele mai frumoase și râvnite femei din România. Vedeta, cunoscută pentru formele voluptoase, era un adevărat sex-simbol al României, care surprindea cu fiecare nouă apariție a ei. O perioadă de câțiva ani de zile însă, aceasta a dispărut din luminile reflectoarelor, pentru a-și crește cât mai eficient copiii, departe de agitația pe care o oferă Capitala. Acum însă, vedeta s-a hotărât să-și reînceapă cu pași mici cariera și să reintre în atenția publicului larg, care a susținut-o atât de mult timp. 

Așadar, Nicoleta Luciu a fost prezentă în cadrul unei prezentări de modă realizate de designerul de modă Liza Panait, unde a purtat una dintre rochiile de colecție ale acesteia. 

„Nicoleta Luciu este inspirată ca de obicei în alegerea ținutei. Aici prezintă o rochie elegantă și sofisticată. Este confecționată din dantelă neagră și are o jupă aurie care oferă un aspect luxuriant și strălucitor. Franjurii de la umeri și poale, creează o mișcare fluidă și spectaculoasă, în timp ce forma asimetrică a fustei oferă o notă de unicitate chic. Pensele marcate cu șnur prețios, subliniază linia corpului, accentuând formele feminine. Această rochie poate fi purtată la orice eveniment special, fie că este vorba de o nuntă, o petrecere sau o cină elegantă. Cu siguranță vei atrage toate privirile!”, a fost textul scris de Liza Panait pe rețelele de socializare.

Citește și: Nicoleta Luciu revine în televiziune: „O să vă distrați”. Ce show va prezenta vedeta

Nicoleta Luciu, criticată aspru de fani

Se pare că fanii nu au fost deloc mulțumiți de apariția Nicoletei Luciu, iar zecile de reacții negative au confirmat acest lucru. Aceștia au numit rochia drept una de „babă”, motiv pentru care o pune într-o lumină extrem de proastă pe fosta actriță.

„Nuuuuuuuu.....exclus!! Nu o avantajează!” / „Mie mi se pare o rochie de babă! Nu aș purta așa ceva!!!!” / „Sincer nu vreau să jignesc pe nimeni! La prima vedere ,am crezut că e Dna Irina! Culoarea parului, coafura, modelul rochiei nu o avantajează absolut deloc!” / „Refuz sa cred ca este ea!” / „Zici că e mamaia de pe uliță cu hainele de duminică” / Arată jalnic!!! Ștergeți postarea..”, au fost doar câteva dintre zecile de comentarii primite de Nicoleta Luciu.

Te-ar putea interesa și: Sora Nicoletei Luciu, detalii „rușinoase” din dormitorul vedetei: „Ea a dormit cu el în pat, tu, doar cu poza!”

Cum a slăbit vedeta 30 de kilograme

După nașterile prin care a trecut, Nicoleta Luciu a rămas cu mai multe kilograme în plus, motiv pentru care a fost nevoită să adopte o dietă strictă, pentru a-și reintra în forma de odinioară. Se pare că vedeta a reușit asta cu brio, iar recent a dezvăluit și care este secretul..

'Am un baton pe care trebuie să-l împart în trei, o gură la șase ore. Am mâncat două banane azi. Eu nu mânânc decât să pot să merg pe stradă. Eu vreau să fiu veșnic tânără, de câțiva ani nu mai mănânc carne, nu mai mănânc lactate, cafeină, proteină, am trecut pe vegetal.

Cică îmbătrânești de la ele. Până la 20 de ani mâncam orice voiam și nu se punea un gram pe mine, aveam 48 de kilograme la un moment dat, la 1,76 m, iar brusc după am pus. Ca să slăbesc 30 de kilograme în 6 săptămâni am băut numai ceai, compot și supă de pui.'', a declarat Nicoleta Luciu la iUmor, potrivit spynews.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel