Nicole Scherzinger s-a logodit la 44 de ani. Este considerată cea mai frumoasă femeie din lume

Sursă foto: Facebook/ Nicole Scherzinger, Sursă foto: Facebook/ Nicole Scherzinger și Thom Evans
Descriere foto: Sursă foto: Facebook/ Nicole Scherzinger, Sursă foto: Facebook/ Nicole Scherzinger și Thom Evans

Nicole Scherzinger, celebra solistă din Pussycat Dolls, s-a logodit la 44 de ani cu fostul sportiv Thom Evans. Locul special unde a cerut-o are o semnificație aparte.

Nicole Scherzinger este logodită, oficial, cu iubitul ei. Fostul jucător de rugby, Thom Evans, a făcut pasul cel mare și a cerut-o pe iubita sa, care este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Fostul sportiv scoțian s-a lăsat de cariera sportivă după ce a a fost grav accidentat în urmă cu mulți ani în cadrul unui meci. Acesta a avut norocul să-și păstreze viața. Medicii i-au zis că a fost o minune că și-a putut păstra toate facultățile locomotorii. Prin urmare, fostul sportiv a fost pus la încercări grele, cum a fost și de această dată când a fost nevoit să-și adune toate puterile pentru a putea pune marea întrebare. Logodnica sa, Nicole Scherzinger, este una dintre solistele celebrei trupe The Pussycat Dolls, care s-a remarcat la începutul anilor 2000 și nu numai.

Locul special unde a cerut-o

Cu toate acestea, cei doi s-au cunoscut la celebrul X-Factor, acolo de unde au devenit de nedespărțiți. Acest lucru se întâmpla în 2019. La numai patru ani de relație, cei doi au realizat că sunt făcuți pentru eternitate. În anunț este dezvăluit Thom Evans stând în genunchi în fața logodnicei sale. Locul în care a cerut-o este o zonă din locul natal al logodnicei lui. Ea a scris la descrierea pozei „ Am spus da”.

 

Un număr mare dintre apropiații logodnicei sale, incluzând pe Rebel Wilson, Gloria Gaynor, Ronan Keating, Pixie Lott, Naomi Campbell, Laura Whitmore, și Natasha Bedingfield, au lăsat mesaje de felicitare la postarea vedetei.

Cu toate acestea, diva a oficializat relația cu fostul sportiv abia în 2020.

Cuplul a participat împreună la petrecerea de după Globurile de Aur din Beverly Hills, marcând astfel prima lor ieșire pe covorul roșu în calitate de cuplu.

Scherzinger a vorbit despre relațiile sale din trecut într-un interviu acordat în 2021 publicației The Times.

"Cu siguranță am trecut prin partea mea de nesiguranță prin care am luptat și m-am luptat și am trecut prin provocări și relații - și ceea ce nu te ucide te face mai puternic", a spus ea.

De asemenea, ea a vorbit și despre modul în care închiderea Covid-19 a ajutat ca relația ei și a lui Evans să devină mai puternică.

"Acum am o nouă perspectivă și lucrurile se echilibrează", a spus cântăreața. "Și sunt foarte recunoscătoare că [în izolare] am construit o bază sănătoasă, puternică și solidă pentru relația mea."

Evans a avut, de asemenea, un iampact pozitiv asupra sănătății sale fizice și mentale, a dezvăluit ea, atribuindu-i meritul de a o încuraja să facă exerciții fizice.

"Fac exerciții fizice în principal pentru sănătatea mea mentală", a spus ea. "Endorfinele pozitive mă ajută să fiu creativă, iar Thom este regele exercițiilor fizice, așa că mă motivează", a mai spus ea. "El spune: "Haide, te vei simți mult mai bine după aceea", iar eu sunt atât de competitivă încât voi fi, de exemplu, "OK!""."

Într-un interviu acordat în 2021 pentru The Sun, Evans a împărtășit detalii despre cum a știut că Nicole este "aleasa" după ce cei doi s-au întâlnit prima dată.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 28 iun 2023, 11:48 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience