Nicole Scherzinger și prietenul său, Thom Evans, imagini de senzație. Au ieșit la vânătoare de ”case”

Data actualizării: | Data publicării:
 Nicole Scherzinger, foto instagram
Descriere foto: Nicole Scherzinger, foto instagram

Veste bombă în showbizz-ul internațional. Nicole Scherzinger și Thom Evans se pregătesc pentru ziua în care cei doi vor deveni părinți. La ce achiziție nu  au putut rezista cei doi logodnici

Cântăreața Pussycat Dolls, în vârstă de 42 de ani, și starul de rugby, în vârstă de 35 de ani, au fost văzuți vizionând o proprietate în primele etape de dezvoltare alături de agenți imobiliari.

Nicole arăta strălucitoare într-o rochie maxi florală roșie, cu un bust încrețit, adugând câteva gesturi față de iubitul ei.Nicole purta o pălările de soare albă supradimensionată și o perche de ochelari de soare maro cu detalii aurii.
Cântăreața a luat măsuri prudente pe fondul crizei coronavirusului și a purtat o mască neagră. În timp ce iubitul Thom părea ”căpșunat” în pantaloni scurți gri, un tricou  și cu o pereche de adidași albi.

Ulterior, Nicole și-a scos masca de pe față pentru un selfie cu iubitul ei, în fața unui perete floral din satul Palisades, care oferă divertisment vizitatorilor.

Cuplul a apărut cu bună dispoziție, în timp ce vedea o proprietate în primele etape de dezvoltare pe un teren care avea o vedere pitorească, se susținea la începutul acestui an că vor să cumpere o casă împreună.

Potrivit Dailymail,  Nicole și Thom se pregătesc pentru ziua când cei doi vor deveni părinți. 

Se spune că cântăreața dorește să-și întemeieze o familie cu Thom, deoarece cuplul privește viitorul cu bucurei și intenționează să cumpere o proprietate împreună în Londra.

Un prieten comun de-al cuplului a spus: „Thom le-a spus prietenilor că ia suplimente pentru a spori fertilitatea”. Nicole și Thom sunt îndrăgostiți ridicol și au purtat conversații serioase despre orice, de la căsătorie la bebeluși. „Nimeni nu ar fi surprins dacă ar avea vești despre bebeluși în lunile următoare”.

„Thom locuiește în prezent cu fratele său și cu un coleg de casă la Londra, ceea ce cu greu creează un cuib de dragoste romantic. Încearcă să cumpere o casă împreună odată ce închiderea sa încheiat.”

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel