Nicole Kidman, despre faimă. Ce mărturisiri a făcut actrița

Data publicării:
Nicole Kidman, instagram
Descriere foto: Nicole Kidman, instagram

Nicole Kidman a vorbit deschis, într-un interviu, despre problemele aduse chiar de celebritate.

Din punctul de vedere al unei persoane obișnuite, celebritățile par să trăiască o viață de vis, dar cu toate astea, lumea lor nu e atât de roz precum pare, fiindcă, așa cum știm, succesul vine cu un preț. Nicole Kidman a fost în atenția publicului încă din anii 1980, făcându-și numele de-a lungul deceniilor în rolul din filmele  "Moulin Rouge", "Eyes Wide Shut" și "Big Little Lies", însă actrița a dezvăluit că nu a fost întotdeauna drumul simplu la Hollywood.

Vorbind cu Sydney Morning Herald, tânără în vârstă de 53 de ani a vorbit despre experiențele sale anterioare, reflectând că faima a fost mult mai provocatoare în anii ei de singurătate: „Când eram singură,  credeam că faima era mult mai grea, deoarece nu exista un scut. Du-te și lucrează împreună cu un partener.” Cu toate acestea, actrița a vorbit despre susținerea pe care a primit-o din partea surorii ei, Antonia, în primii ani, după despărțirea din 2001 de Tom Cruise.

Tom Cruise și Nicole Kidman au împreună doi copii adoptați, iar Keith și Nicole au împreună două fiice.

Ultimul rol al actriței este alături de Hugh Grant în The Undoing. Perechea joacă rolul unui soț și soție care sunt părinți bogați din New York, pe cale să fie prinși într-o crimă întunecată. Seria cu șase episoade a fost produsă în mod executiv de Nicole, precum și de prietenul ei, David E. Kelley, cu care a lucrat la Big Little Lies.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel